Social Icons

joi, 23 august 2012

Două trucuri simple pentru a scăpa de unghiile îngălbenite

De la oja colorată pe care o adorăm toate, unghiile se pot păta şi îngălbeni, ceea ce nu înseamnă doar un aspect neplăcut ci denotă că unghia este afectată de ingredientele din ojă. Dacă şi tu te confrunţi cu îngălbenirea unghiilor, nu ignoră această problemă.
Înainte de a începe vara şi de a trece la alte lacuri colorate, desene pe unghii şi alte metode de înfrumuseţare a manichiurii, lasă-ţi unghiile să respire o perioadă şi nu le mai da cu nici un fel de lac. Iată ce poţi face dacă ţi s-au îngălbenit unghiile şi vrei să scapi de aspectul neplăcut:
1.Foloseşte o pastă de dinţi cu efect de albire. Pune pe periuţa de unghii puţină pastă de dinţi şi curăţă-ţi bine toate unghiile. Petele vor dispărea şi unghiile tale vor fi mai strălucitoare. Repetă tratamentul de fiecare dacă când consideri necesar.
2. Apă cu lămâie. Pune-ţi mâinile într-un castronel cu apă, suc de lămâie şi felii de lămâia. Sucul astringent al acestui fruct va curăţa eficient toate petele. După aceste tratamente nu uitaţi să aplicaţi pe unghie crema specială hidratantă pentru mâini şi unghii, de preferinţă una care să conţină vitamina A sau E.

Un comentariu:

coco spunea...

se mai ingalbesnesc de la oja in culori tari...o sa incerc cu pasta de dinti !

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates