Social Icons

vineri, 24 august 2012

Reguli pe care trebuie să le respecţi să fii regina clubului, nu o catastrofă stilistică


Cluburile de noapte sunt mereu ca o paradă a modei, cu ţinute care variază de la foarte elegant, la casual. Pentru că vrei să arăţi ca o regină a ringului de dans indiferent de stilul vestimentar pentru care optezi, noi îţi sugerăm câteva detalii care trebuie luate în considerare, dacă nu vrei să devii o apariţie catastrofală.
1. Fusta scurtă SAU decolteu în partea de sus. Este prea mult şi chiar de prost-gust să ai şi picioarele şi sânii la vedere simultan. Fie optezi pentru picioare acoperite şi un decolteu adânc, fie pentru picioare descoperite şi sâni acoperiţi.
2. Nu purta rochii cu trenă într-un club de noapte. Gândeşte-te că nu este o nuntă şi ţinuta trebuie să fie ca atare. Scopul principal când ieşi în club este să dansezi şi să te simţi bine, iar o rochie cu trenă nu îţi oferă libertatea de mişcare de care ai nevoie.
3. Atenţie la cremele autobronzante! Nu le aplica pe piele în ziua ieşirii din două motive simple: în primul rând, rişti să nu o dispui uniform şi să ai o piele pătată, în loc de bronzul uniform la care visezi. Şi în al doilea rând, dacă optezi pentru o rochie deschisă la culoare, rişti să o umpli de pete maronii, extreme de inestetice. Sau chiar să stai aşezată pe o canapea albă şi să laşi pete în urma ta. Oricare dintre situaţii nu este una dorită într-o seară în care vrei să fii ca o divă.
4. Alege pantofi cu care poţi merge. Indiferent de cât este de frumos modelul pantofilor, dacă mergi cu dificultate efectul este unul penibil. Optează pentru pantofi comozi atât pentru efectul estetic, cât şi pentru o seară relaxată în care nu trebuie să ai grijă în permanenţă să nu îţi pierzi echilibrul.
5. Fără ochelari de soare în club! De ce să porţi ochelari de soare când nu numai că nu este soare, dar nu este lumină deloc? Ochelarii sunt un accesoriu care să îţi ferească ochii de lumină, deci nu există nici un motiv pentru care ai vrea să-i porţi în club.
6. Fardează ochii SAU buzele. Chiar dacă este un club de noapte şi este întuneric, asta nu e o scuză să încalci regulile de machiaj. Dacă fardezi pleoapele strident optează pentru un gloss natural, sau dacă foloseşti un ruj strident, mergi pe culori naturale în jurul ochilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates