Social Icons

sâmbătă, 18 august 2012

Paparazzi şi vedete (9)

Actoria reprezintă arta de a nu fi un papagal, ci un personaj.
                                                                                                      De Iosif M. Cristian


Vedetele „Gossip Girl” sunt ocupate în East Side
Continuându-şi munca pe platourile de filmare, vedetele din „Gossip Girl” filmează în East Side, Manhattan vineri după-amiaza (17 August). Leighton Meester a fost îmbrăcată într-o rochie portocalie accesorizată cu o geantă de mână, în timp ce Ed Westwick a arătat la fel de bine ca întotdeauna îmbrăcat într-un costum gri şi violet. Tânăra de 25 de ani, Kelly Rutherford, a arătat superb într-o rochie simplă de culoare alb şi negru. Tot de ştirile legate de „Gossip Girl” ţine şi vestea că Penn Badgley a semnat recent un contract pentru a juca în „Greetings from Tim Buckley”. În film, ale căror filmări au loc anul acesta, actorul de 25 de ani îl va juca pe Jeff, fiul lui Tim Buckley, care merge la concertul tatălui său şi întâlneşte o fată care îl ajută să înveţe cum să-şi îmbrăţişeze toate sentimentele pe care le are pentru tatăl care l-a abandonat - dor, furie, iertare şi iubire.
 Taylor Swift şi Conor Kennedy pe plajă
Taylor Swift a fost fotografiată alături de iubitul ei, Conor pe o plajă din Cape Cod. Ei au fost însoţiţi şi de alţi membri ai familiei acestuia. În urmă cu puţin timp, Taylor a investit într-o casă în valoare de 4.9 milioane $ situată aproape de reşedinţa Kennedy.  Artista le pregăteşte fanilor o surpriză: va lansa un nou parfum numit Wonderstruck Enchanted ce va fi disponibil pe piaţă începând cu luna septembrie.
  Detalii şocante despre moartea Prinţesei Diana, într-o noua carte
 Au trecut 15 ani de la moartea ei timpurie, dar se pare că oamenii nu pot să accepte că totul nu a fost decât un accident stupid. Moartea Dianei este din nou subiectul unei cărţi, de data aceasta autorul susţinând că are dovezi cum că totul a fost un complot cu sânge rece, orchestrat de Familia Regala Britanică. În “Paris-London Connection: The Assassination of Princess Diana”, scriitorul australian John Morgan scrie că au existat 26 de martori în proces care au comis sperjur şi au participat la acoperirea uciderii Dianei, la ordinul unor membri ai Familiei Regale britanice. Morgan spune că “accidentul” a fost aranjat de serviciul britanic secret MI6, la ordinele unor membri în vârstă ai familiei regale. Potrivit autorului, ofiţerilor şi agentilor MI6, precum şi altor martori care reprezentau autorităţile britanice şi franceze, li s-a permis să mintă în instanţă, cu promisiunea că nu vor fi acuzaţi niciodată de sperjur. Morgan a numit 26 de martori-cheie care, potrivit dovezilor lui, sunt vinovaţi de a fi minţit ăn instanţă. O altă problemă pe care o tratează cartea este intervalul şocant de mare de timp care s-a scurs între momentul accidentului şi cel în care Diana a ajuns la spital. Se pare că între accident şi spitalizare a trecut o oră şi 43 de minute, timp în care doctorii din ambulanţă n-au facut nimic pentru a salva viaţa Prinţesei. Potrivit lui Morgan doctorii din ambulanţă, Jean-Marc Martino şi Arnaud Derossi, “au ucis-o, efectiv, pe Diana, iîn spatele ambulanţei lor. Şase minute după ce a sosit la Spitalul La Pitié, Diana şi-a dat ultima suflare.”  Întrebarea rămâne, însă, care ar fi fost motivul uciderii ei în acel moment? Diana se liniştise, nu mai dădea interviuri în care s-o atace pe Regină sau pe Prinţul Charles, şi-şi vedea de viaţa ei şi de opera ei caritabilă.

 Brad Pitt şi Jennifer Aniston au îngropat securea războiului după 7 ani: actorul a sunat-o să o felicite pentru logodna cu Justin Theroux
"Brad i-a dat un telefon lui Jennifer Aniston ca să o felicite pentru logodna ei cu Justin Theroux. Chiar a glumit şi a întrebat-o dacă trebuie să îşi păstreze o dată liberă pentru a veni la nuntă. Dar el chiar este fericit pentru ea" a spus o sursă apropiată actorului pentru The Mirror. Brad Pitt şi Jennifer Aniston au fost căsătoriţi timp de 5 ani, până în 2005, când Brad Pitt s-a îndrăgostit de Angelina Jolie la filmările pentru "Mr. and Mrs. Smith". La scurt timp, cei doi s-au afişat împreună, iar la sfârşitul anului trecut s-au logodit. În prezent Brad Pitt şi Angelina Jolie au 6 copii, dintre care trei sunt ai cuplului şi trei adoptaţi. Dacă Pitt şi-a găsit repede fericirea alături de Jolie, Jennifer Aniston n-a prea avut noroc în dragoste după despărţirea de unul dintre cei mai frumoşi actori de la Hollywood. După Pitt, a avut relaţii cu John Moyer şi actorul Vince Vaugh iar presa străină a "cuplat-o" cu Bradley Cooper sau Gerard Butler. După divorţ, care a fost unul dintre cele mai mediatizate de la Hollywood, Jennifer Aniston a declarat că a trecut cu greu de despărţirea de Brad Pitt, însă se pare că în acest an şi-a găsit fericirea. Pe 10 august, Justin Theroux, actualul iubit al actriţei, a cerut-o în căsătorie. "Justin Theroux a avut parte de o aniversare uimitoare, a primit un cadou minunat de la iubita sa, care a acceptat cererea lui în căsătorie", a declarat agentul de presă al actorului pentru revista People. Potrivit aceleiaşi publicaţii, cei doi actori, care au jucat împreună în comedia "Cu lumea-n cap/ Wanderlust" (2012), şi-au început relaţia în mai 2011. Jennifer Aniston filmează în această perioadă comedia "We're the Millers" cu Ed Helms şi Jason Sudeikis ce se va lansa în 2013, în timp ce Justin Theroux care a semnat scenariile pentru "Iron Man 2" şi "Tropic Thunder" lucrează la scriptul pentru o continuare la Zoolander ce va fi regizată de Ben Stiller. Şi Brad Pitt are agenda încărcată, filmul său Killing Them Softly urmând să intre şi în cinematografele din Romania în luna noiembrie. Pitt mai are în proiect 3 filme pentru 2013: "War World Z", regizat de Marc Forster, "12 Years of Slave", regizat de Steve McQuenn şi "The Counselor", unde va juca alături de Michael Fassbender pentru a treia oară, regia fiind semnată de Ridley Scott.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates