Social Icons

marți, 7 august 2012

O pedichiură de durată în cinci paşi simpli


Pedichiura de vară, nu numai că trebuie să ne asigure sănătatea unghiilor, ci şi frumuseţea lor. Însă din cauza expunerii permanente a degetelor de la picioare, pedichiura de vară nu ţine întotdeauna atât de mult pe cât ne-am dori!
Dacă vrei ca pedichiura ta să arate impecabil mai mult timp, iată ce trebuie să ştii.
1. Pregăteşte-ţi unghiile aşa cum trebuie. Este esenţial ca înainte de aplicarea ojei, unghiile să fie perfect curate, fără nici o urmă de cremă sau balsam de picioare pe ele, aşa că cel mai bine este ca înainte sa aplici oja să îţi ştergi unghiile cu puţin alcool sanitar.
2. Foloseşte produse de la acelaşi brand. Nu este neapărat o schemă de marketing. Pur şi simplu două produse de la acelaşi brand este posibil să interacţioneze mai bine decât două care au mărci diferite. Este valabil mai ales pentru cele care aleg pedichiura french.
3. Nu subestima importanţa unui top coat. Este important pentru că menţine strălucirea ojei şi, de asemenea, o protejează, ceea ce înseamnă că vârfurile nu se vor mai decoji atât de repede şi nici o ojă nu va mai crăpa.
4. Hidratarea. Nu uita că vara nu numai unghiile sunt expuse privirilor. Picioarele tale trebuie, de asemenea, să arate impecabil. Aşa că nu uita să ai la birou şi acasă o cremă hidratantă pentru picioare care să le asigure hidratarea.
5. O reaplicare. Ca să menţii strălucirea ojei, nu uita să aplici un strat de top coat la fiecare două zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates