Social Icons

duminică, 17 februarie 2013

17 secrete pe care nu trebuie să le împărtăşeşti vreodată



Gafe, prostioare, gânduri de care nu eşti chiar atât de mândră... iată ce n-ar trebui să mărturiseşti vreodată. Nici măcar celei mai bune prietene!
1.       Te-ai îmbătat atât de rău într-o seară încât a doua zi de dimineaţă te-ai trezit în pat cu un tip pe care nu-l cunoşteai. Deşi poţi să juri că semăna destul de bine cu barmanul din ultimul club în care-ţi aminteşti să fi intrat noaptea trecută.
2.       Ai visat într-o noapte că făceai „prostioare“ cu un văr de-al tău. Da, era un văr de gradul patru, dar tot ţi se pare sinistru!
3.       Erai la un concert în aer liber şi, după ce ai băut destulă de multă bere, nu ai mai avut cum să stai la coada uriaşă de la toaletele ecologice, aşa că ai găsit nişte tufişuri numai bune la câţiva metri de stadion.
4.       Tenul tău cu aspect de porţelan arată aşa în urma unor tratamente chinuitoare pe care nu ai să le dezvălui nici sub ameninţarea torturii.
5.       Deşi te străduieşti din răsputeri, nu poţi să opreşti fantezia aceea pe care o ai în fiecare noapte cu prietenul cel mai bun al iubitului tău. Aceea care implica o pereche de pantofi cu toc cui, un tub de frişcă şi o cravată. Şi doar atât.
6.       Câteodată, deşi eşti conştientă că este o mare prostie, eşti convinsă că există fantome şi că străbunicul tău poate să vadă absolut tot ce faci.
7.       De câte ori treci pe lângă un şantier, te prefaci că vorbeşti la telefon, ca să nu auzi comentariile greţoase ale muncitorilor mitocani.
8.       Când erai mai mică ai furat nişte farduri dintr-un magazin de cosmetice şi, deşi ai stat cu inima cât un purice să nu fii prinsă, ţi-a plăcut senzaţia pe care ţi-a dat-o „haiducia“ făcută.
9.       Vorbeşti în fiecare dimineaţă cu pisica ta. Da, îţi dai seama cum sună asta, dar chiar eşti sigură că ea înţelege absolut tot ce îi spui. Şi nu o să auzi din partea ei comentarii răutăcioase.
10.   Gelozia absurdă şi iraţională pe care o simţi uneori pentru sora ta. Care arată la fel ca tine, doar că este cu câţiva ani mai mică. Ceea ce nu este cinstit, vrei şi tu să mai fii tânără şi lipsită de griji!
11.   Nu ai putea găsi Zambia pe hartă nici dacă de asta ar depinde viaţa ta. Geografia nu a fost niciodată punctul tău forte şi nici măcar nu ţi-e clar unde este Polul Nord.
12.   Nu vei înţelege niciodată de ce sexul pe plajă este considerat atât de romantic. Pentru că ideea de nisip care-ţi intră peste tot chiar nu îţi surâde.
13.   Crezi că puştiul prietenei tale seamănă destul de bine cu o arătare ciudată din cărţile copilăriei tale. Ştii că nu e frumos să gândeşti asta despre el, dar chiar seamănă!
14.   Că faci exerciţii pentru muşchii fesieri ori de câte ori eşti la o întâlnire plictisitoare. Cel mai adesea ţi se întâmplă la şedinţele lungi la care şeful tău se ambiţionează să vă cheme de cel puţin trei ori pe săptămână.
15.   Mergi prin muzee şi galerii de artă ca să pari sofisticată, dar, de fapt, te plictiseşti îngrozitor şi ai prefera să fii la mall, la shopping.
16.   Îţi place să te uiţi ore întregi la pozele cu tine de pe Facebook. Şi ce dacă? În unele chiar ţi se pare că arăţi foarte bine, că altfel nici nu le postai!
17.   Uneori îţi imaginezi cum colega de birou, aceea cu vocea care te zgârie pe creier, păţeşte ceva şi amuţeşte de tot. Ce, doar nu-ţi doreşti să-şi rupă un picior, ci doar să nu o mai auzi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates