Social Icons

miercuri, 27 februarie 2013

Scapă de mătreaţă rapid şi eficient, cu un remediu homemade




Dacă vremea rece şi uscată te face să-ţi scarpini des capul, probabil suferi de un scalp uscat. Mai mult decât atât, pielea capului se decuamează, cel mai probabil, lăsându-ţi în păr şi pe haine inestetica mătreaţă.
Pe lângă faptul că senzaţia e neplăcută, mătreaţa îţi poate aduce numeroase neplăceri sociale şi psihologice. Oricine a suferit la un moment dat în viaţă de mătreaţă ştie că aceasta decumare a scalpului vine la pachet cu o serie de restricţii vestimentare. Chiar dacă negrul e o culoare stylish, care se potriveşte oricărei ocazii şi flatează orice siluetă, poţi să îţi iei adio de la outfit-urile de această culoare atunci când ai mătreaţă.
Orice situaţie socială care ar trebui să-ţi provoace plăcere, cum ar fi o petrecere, o cină în oraş cu prietenii sau o ieşire la bowling, poate deveni un adevărat coşmar atunci când ai mătreaţă. Ca să nu mai spunem nimic despre o întâlnire cu un potenţial iubit, când, în loc să te simţi excelent şi să fii plină de încredere în tine, te simţi stânjenită de această neplăcere fizică şi te concentrezi să o maschezi.
Cât despre job, mai ales dacă presupune lucrul cu publicul sau cu clienţii, mătreaţa poate crea o primă impresie nefavorabilă.
Din fericire, experta în frumuseţe Mickey Williams îţi propune un remediu antimătreaţă simplu şi foarte eficient.
Ai nevoie de:
un şampon fără miros
2 aspirine
Zdrobeşte 2 tablete normale de aspirină într-un castron mic. Adaugă doza normal de şampon pe care o foloseşti la o spălare şi amestecă. Aşteaptă 5 minute pentru a-i permite medicamentului să intre în şampon. Spală-te apoi cu amestecul obţinut şi foloseşte balsamul obişnuit.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates