Social Icons

vineri, 22 februarie 2013

Învață cum să obții sprâncene perfecte ca Megan Fox



Se spune că forma sprâncenelor îți definește privirea. Ba mai mult, sprâncenele sunt cele care ne schimbă înfățișarea (în bine sau în rău, în funcție de forma pe care le-o dăm). De aceea, este atât de important să știm cum să ne pensăm. O linie greșită ne poate schimba fizionomia feței. Cea mai bună soluţie pentru a avea sprâncene perfecte este să păstrezi forma lor naturală şi să ajustezi acolo unde este necesar. Află mici trucuri pe care le poţi face singură!
Forma perfectă – Atunci când vrei să-ți modifici forma sprâncenelor este important să le lași o perioadă de câteva săptămâni să crească, pentru a observa care este forma lor naturală. Sprâncenele ar trebui să înceapă exact deasupra colţului interior al ochilor. Ca să stabileşti lungimea sprâncenei este recomandat să plasezi un creion la baza nasului şi să-l orientezi oblic spre sprânceană, astfel încât să treacă pe lângă colţul exterior al ochiului.
Află care este arcul
Pentru a decide unde vei realiza arcuirea, plasează un creion de la baza nasului şi orientează-l oblic spre sprânceană astfel încât să “taie” pe diagonală irisul. Locul unde creionul se intersectează cu sprânceana va fi locul unde trebuie să arcuieşti sprânceana. La final este recomandat să piepteni sprâncenele, pentru o formă perfectă.
Colorează-le
Dacă vrei să ai sprâncene perfecte, ai nevoie de machiaj. Însă, culoarea pe care o folosești nu trebuie să difere foarte mult de cea a părului. Și fie că apelezi la vopseaua permanentă (la un salon) sau foloseşti un fard (mat) sau un creion pentru sprâncene, nu depăși linia naturală a lor. Încearcă să umpli golurile pe care le ai și să le îngroși puțin, dar fără să pară desenate.
Tunde-ţi sprâncenele – Dacă firele de păr sunt prea lungi, sprâncenele tale pot părea haotice şi ciufulite. Foloseşte o perie pentru sprâncene şi o forfecuţă pentru a tăia vârfurile firelor de păr.
Îngrijire pentru sprâncene rare – Dacă le ai rare și foarte fine, masează zona sprâncenelor cu ulei de ricin. Acesta stimulează creşterea părului, ceea ce va remedia problema sprâncenelor rare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates