Dacă deja te pregăteşti de primăvară, iată tot ce trebuie să
ştii despre tendinţele pentru noul sezon, ca să fii cea mai frumoasă.
1. Împletiturile
rămân la modă aşa că învaţă şi tu cum să le faci. Poţi opta pentru împletituri
în patru, foarte chic, pentru coroniţe împletite sau pentru doar câteva
şuviţe împletite prin păr,în stilul boem al anilor ‘70-’80.
2. Farduri strălucitoare. În
primavara anului acesta, accentul cade pe privire, aşa că investeşte în câteva
farduri de pleoape strălucitoare. Unii designeri au optat pentru culori
neconvenţionale - galben şi portocaliu, dar în fucţie de culoarea ochilor
tăi poţi alege şi alte nuanţe puternice – albastru, verde, mov. În orice
caz, cuvântul cheie este culoare!
3. Sprâncene bogate. În
acest sezon se poartă sprâncenele bogate, aşa că uită pentru ceva timp de vizitele
la cabinetul de cosmetică. Lasă-ţi sprâncenele să crească şi după cel puţin o
lună mergi la cosmeticiană să îţi dea o formă nouă, uşor mai groasă. În cazul
în care sprâncenele tale nu arată perfect, poţi apela cu înceredere la un
creion corector de sprâncene, care să le ofere consistenţă.
4. Păr răvăşit.
Nu ai timp să te speli pe păr? Nu mai e o problemă. Încercă pentru o zi o
coafură sezonului – şuviţe răvăşite într-o dezordine studiată. Nu ai nevoie să
mergi la coafor. Cu puţină spumă trecută prin păr şi cu ajutorul degetelor vei
arăta exact cum impune moda sezonului.
5. Cărarea într-o parte.
Foarte elegantă, cărarea într-o parte este în tendinţe şi în acest sezon. Chiar
dacă ai părul creţ, ondulat, răvăşit sau drept, o cărare într-o parte arată mereu
sofisticat. Pentru o apariţie elegantă îţi poţi finisa coafura cu cărarea într-o
parte cu ajutorul unui ser de strălucire şi fixare.
6. Unghii nude. Până
la venirea verii când vom avea o avalanşă de culori şi modele pe unghii,
designerii marilor case de modă propun unghii în nuanţe nude – bej, roz pal,
alb translucid. Pe lângă eleganţă şi rafinament, aceste nuanţe de ojă au
avantajul de a putea fi întreţinute mult mai uşor.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu