Social Icons

miercuri, 6 februarie 2013

Cum să îţi faci manichiura galaxy, cel mai în trend model al sezonului




Imprimeul galaxy a devenit un must al acestui început de an, din ce în ce mai multe companii din străinătate începând să îl folosească pentru articolele vestimentare şi colecţiile lor. Mai mult decât atât, ideea de peisaj cosmic este transpusă şi în machiaj şi manichiură, semn că vom avea parte de un an cu note intergalactice.
Cum manichiura galaxy arată super chic, ne-am gândit să îţi arătăm un tutorial prin care să o poţi face singură, chiar la tine acasă. Iată deci, de ce vei avea nevoie pentru a finaliza modelul:
·        -  lac de unghii transparent pentru protecţie
·        -  ojă neagră pentru bază
·         - ojă turcoaz pentru nebuloasă
·         - ojă roz, albastră şi mov închis pentru celelalte nebuloase
·         - burete de machiaj
·         - bucată de hârtie
·         - lac de unghii cu sclipici
PASUL 1
Aplică lacul de unghii protector, aşteaptă să se usuce şi mai apoi aplică oja neagră sau de un albastru intens. Aceasta din urmă va folosi drept bază pentru a reda ideea de spaţiu. Aşteaptă să se usuce şi pune puţină ojă de culoare verde deschis pentru a desena nebuloasa.
PASUL 2
Foloseşte din nou bureţelul şi aplică un strat subţire de ojă roz peste nebuloasă. Mai apoi, tot cu ajutorul acestuia, modelează restul nebuloaselor cu albastru şi mov. Aşteaptă aproximativ 5 minute între fiecare aplicare, pentru a te asigura că se usucă aşa cum se cuvine fiecare strat.
PASUL 3
În ultimul stadiu, aplică un lac de unghii cu sclipici, care să creeze ideea de stele. Dacă vrei ca modelul să aibă mai mult volum, atunci încearcă să găseşti lac cu sclipici de diferite dimensiuni.
Nu în ultimul rând, dacă vrei ca manichiura să dureze, mai aplică un strat de lac transparent. Bucata de hârtie o vei folosi pentru a curăţa excesul de ojă de pe buretele de machiaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates