Social Icons

luni, 25 februarie 2013

5 produse cosmetice inutile



         Piaţa de cosmetice este plină de tot felul de produse destinate fiecărui centimetru al corpului tău. Asta nu înseamnă că toate sunt necesare şi că nu poţi trăi fără ele. Vezi câteva produse în care nu merită să-ţi investeşti banii.
1. Loţiunea tonică
Dermatologii spun “că este o risipă de timp şi bani”, loţiunea tonică a fost inventată ca reacţie la loţiunile de curăţare care lăsau un strat de spumă pe faţă care trebuia îndepartat după folosire. Astăzi, loţiunile de curăţare nu mai au efectul acesta.
2. Masca pentru picioare
Dacă vrei să ai nişte talpi perfect hidratate, nu ai nevoie de o îngrijire ieşită din comun. Poţi folosi aceeaşi cremă hidratantă de corp, secretul este doar să-ţi exfoliezi picioarele înainte.
3. Gomajul pentru buze
Dacă buzele tale nu sunt  foarte uscate, un simplu balsam le poate readuce la forma lor perfectă. “După ce ai aplicat balsamul, masează-ţi buzele cu un şerveţel până scapi de toată pielea moartă. Ţi le vei curăţa fără să le iriţi”, te sfătuieşte makeup artistul Emily Kate Warren.
4. Toate produsele care conţin cuvântul “celuliltă”
Nici o loţiune sau crema pe bază de spumă sau granule nu te va scăpa de celulită. Doar loţiunea de protecţie solară are un efect de mascare a aspectului de coajă de portocală. Aşa că, atunci când îţi arăţi picioarele, foloseşte o astfel de cremă. 
5. Cremă pentru gât
Nu da bani pentru o cremă specială pentru această zonă. Oferă-i gâtului tău acelaşi tratament ca feţei tale: aplică o cremă hidratantă cu protecţie solară în fiecare dimineaţă şi o cremă cu retinol în fiecare seară. Este suficient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates