Social Icons

vineri, 22 februarie 2013

Vampireblack are şase poveşti

 Primul se numeşte „Destinul împotriva noastră”. Rezumat: Urmărind firul întâmplărilor veţi descoperi o poveste de familie, dar nu orice familie, ci una de vrăjitori şi gorgone! Patru din cei opt membri mor arşi de vii într-un incendiu provocat de oameni, restul având drumuri separate din acea clipă. Titlul, "Destinul împotriva noastră", simbolizează relaţia unuia dintre membrii rămaşi în viaţă cu un muritor, o relaţie care trece prin multe, cei doi dovedindu-şi iubirea până la capăt. Fiul lor se îndrăgosteşte de o fată care nu e aşa cum pare, lucrurile rele continuând să se întâmple. Conflictele puternice şi secretele bine-ascunse completează acţiunea din primul volum al seriei ‹‹Război mistic››.  Îl găsiţi aici.

Al doilea se numeşte „Prinsă în lumea lor”. Rezumat: Povestea ‹‹Prinsă în lumea lor›› se leagă de cartea ‹‹Destinul împotriva noastră››. Revenind la această poveste, este vorba despre o vrăjitoare, Sherlyn Witchard (personajul principal din cartea mea), se reîncarnează în acelaşi corp pe care l-a avut în viaţa anterioară (viaţa anterioară fiind viaţa pe care a dus-o în cartea ‹‹Destinul împotriva noastră››), însă alături de ea este doar iubitul ei, Michael Bradley, şi câţiva prieteni apropiaţi, membrii familiei din viaţa anterioară fiindu-i acum necunoscuţi. Iniţial, ea nu ştie nimic despre adevăr şi despre faptul că e o vrăjitoare, dar descoperă asta treptat. Prietenul ei, Michael, este plecat în război de aproape un an, iar Sherlyn îi simte lipsa foarte mult. Acţiunea începe într-o noapte când ea are un vis ciudat, iese afară şi îl întâlneşte pe Michael, care a sosit acasă pe neaşteptate, făcându-i o surpriză. Ei petrec toată noaptea pe malul unui lac, dar…dimineaţa când soarele răsare Michael este de negăsit. Ea îl caută timp de multă vreme, iar într-o noapte este răpită de nişte bărbaţi, mai târziu aflând că erau vârcolaci, care încercau să o protejeze de fapt, însă ea crede că e în pericol şi fuge. Plimbându-se speriată prin pădure, se rătăceşte, intrând într-o peşteră. Ea ajunge într-o lume subterană, ireală, fiind blocată acolo. Unde este Michael? Ce se va întampla cu Sherlyn? Ce este de fapt această lume ireală? Sau, cine trăieşte aici?Îl găsiţi aici.

Al treilea se numeşte „Legătură mortală”. Rezumat: „Povestea ‹‹Legătură mortală›› prezintă viaţa a două surori gemene, precum şi legătura care le uneşte. Chiar dacă acestea fac parte din specii diferite, există ceva care le aduce din nou împreună. Una dintre ele, Amaris, se îndepărtează de familie, vrând să îşi trăiască viaţa de una singură, dar trecutul o urmăreşte şi o pune în faţa surorii ei, iar secretele ies la iveală. Care va fi deznodământul acestei poveşti, unde moartea, supranaturalul şi secretele îşi joacă propriul rol ?” Îl găsiţi aici.

Al patrulea se numeşte „Vampire Conspiration”. Rezumat: Ce se întâmplă atunci când un grup de elevi normali află,la sfârşitul vacanţei de vară,că în şcoala lor a avut loc un tragic incendiu,iar majoritatea profesorilor au murit arşi? Alţii suferă, alţii sunt indiferenţi…însă asta reprezintă un NOU ÎNCEPUT! Elena, Ştefan, Caroline, Tyler, Bonnie şi Matt sunt elevi în ultimul an de liceu, iar totul se schimbă atunci când vine un director nou, profesori noi, chiar o nouă colegă, dar ceea ce s-a întâmplat în acel incendiu rămâne o enigmă, o enigmă care trebuie descoperită…Gaşca acestora este completată de Jeremy, fratele mai mic al Elenei, mai mic cu doi ani ca şi aceasta. Profesorii noi de la liceu nu par PROFESORI, ci ceva mai mult…dar ce se întâmplă atunci când se află că ei fac parte dintr-un grup secret numit “Vampire Conspiration ”? Iar cei din gaşcă îşi descoperă puteri supranaturale! Ei reprezintă o sursă de putere pentru profesori.Îl găsiţi aici.

Al cincilea se numeşte „The revenge”. Rezumat: Acest fic, a cărui acţiune se petrece în anul 1864, se axează pe triunghiul amoros Ştefan-Katherine-Damon. Povestea celor 3 începe în momentul în care Katherine Pierce ajunge în Mystic Falls, fiind găzduită de familia Salvatore, deoarece rămăsese orfană. Adevărul este că ea are o soră…Ce se va întâmpla atunci când sora geamănă a lui Katherine, Elena, soseşte în Mystic Falls? Ce va face Katherine când sora ei, Elena, va trezi sentimente în fraţii Salvatore?Îl găsiţi aici.

Al şaselea se numeşte „Jocul unui demon”. Rezumat: Ce se întâmplă când Faye Chamberlain hoinăreşte pe străzile din L.A de una singură, dar dă peste Kol Mikaelson? Cum va evolua povestea lor şi cum se vor îmbina două elemente diferite, personaje din două seriale diferite? Ea nu este personajul principal din ‹‹The Secret Circle››, aşa cum nici el nu este personajul principal din ‹‹The Vampire Diaries››. Cu toate astea, poveştile de iubire se înfiripă când te aştepţi mai puţin…şi pune stăpânire pe cei care nici nu se gândeau că se vor mai îndrăgosti prea curând.” Îl găsiţi aici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates