Social Icons

miercuri, 27 februarie 2013

Cum să ieşi mai bine în poze. Sfaturi pentru orice femeie pasionată de fotografie




Fie că ne place, fie că nu, trebuie să recunoaştem că cele mai multe dintre noi am devenit dependente de Facebook şi că petrecem în fiecare zi cel puţin două ore pe cea mai populară reţea de socializare a momentului.
Dincolo de informaţiile pe care le aflăm de acolo, majoritatea folosim contul pentru a publica poze care ne pun cel mai bine în evidenţă trăsăturile fizice. Ştii şi tu deja că nu orice fotografie ajunge pe Facebook, aşa că ne-am gândit să îţi dăm câteva sfaturi utile legate de modul ideal de a "poza", astfel încât să îţi uşurăm procesul de alegere a imaginilor bune pentru publicat.
Primul şi cel mai important sfat este unul foarte simplu: relaxează-te! Cu cât vei fi mai stresată, cu atât se va vedea mai tare în poze. Mai apoi, aminteşte-ţi să stai cu spatele drept, întrucât nimănui nu-i place să privească o persoană care pare tristă, abătută, supărată.
Urmăreşte filmuleţul de mai jos, în care vei regăsi celelalte sfaturi esenţiale care te vor ajuta să faci numai poze reuşite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates