Social Icons

joi, 7 februarie 2013

Nina Dobrev te învaţă cum să îţi îngrijeşti tenul, părul şi silueta. Vezi la ce trucuri apelează vedeta din "Vampire Diaries"



Nina Dobrev este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase femei care apar în serialele americane. Pe lângă faptul că arată extrem de bine însă, este şi talentată şi îndrăgită, motiv pentru care atât fanii din străinătate, cât şi cei din SUA îşi doresc să afle cât mai multe lucruri despre ea.
Aşa cum probabil ştii deja, Nina s-a născut în Bulgaria şi a crescut în Canada. Deşi mai apăruse în câteva proiecte de televiziune şi seriale, tânăra nu s-a făcut cu adevărat remarcată decât în momentul în care a primit rolul principal în serialul fenomen Vampire Diaries, iar de acolo şi până la a avea milioane de fani care vor să ştie totul despre ea a fost numai un pas.
Astfel, devenită exemplu şi model pentru telespectatoare, jurnaliştii au vrut să afle ce trucuri de frumuseţe foloseşte Nina, pentru ca mai apoi să le transmită fanilor. Iată ce au aflat:
Ce produse de înfrumuseţare foloseşte frecvent
Tânara crede că pielea se obişnuieşte destul de repede cu anumite produse, aşa că le schimbă în momentul în care observă că nu mai dau aceleaşi rezultate. În general ea foloseşte crema de faţă hidratantă, loţiune de corp şi scrub. Cum are tenul foarte uscat, spune că pentru ea este esenţial să folosească o astfel de cremă care să o ajute mai ales în timpul filmarilor, când este machiată.
În plus, foloseşte anti-cearcăn întrucât lipsa orelor de somn se resimte şi trebuie să le acopere cu ceva. În rest ţine foarte mult la un ritual, mai exact la spălarea tenului înainte de culcare: nu adoarme niciodată cu machiaj pe faţă.
Cum îşi îngrijeşte părul superb
Aceeaşi filosofie legată de schimbatul produselor o foloseşte şi în ceea ce priveşte şuviţele lungi. Foloseşte şampon, balsam şi, pentru că este adesea coafată, îşi face săptămânal măşti de îngrijire care să îi hidrateze părul.
Ce face pentru a se menţine în formă
Cu toate că face tot felul de programe de fitness, yoga este singurul element constant, care o ajută să arate şi să se simta bine. Practică de 2-3 ori pe săptămână această disciplină şi are chiar un instructor personal, care o ajută să îşi modeleze corpul, fără să pară mult prea lucrată.
Nina face hot yoga, un sport care te ajută să meditezi şi să îţi exersezi muşchii în acelaşi timp, spunând că nu ar putea să trăiască fără să mediteze. Această disciplină o relaxează şi o ajută să se rupă de lumea înconjurătoare pentru 90 de minute, ceea ce i se pare extraordinar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates