Social Icons

luni, 11 februarie 2013

Coafurile anului 2013




Ca să ai o ţinută apreciată, trebuie ca întregul aspect să fie pus la punct, începând cu podoaba capilară. Anul acesta, hairstylistii mizează pe coafuri care pun în valoare trăsăturile feţei, aşadar fii sigură că bretonul, tunsorile pline şi coafurile „misterioase” vor fi evitate de coafeza ta, în cazul în care nu primeşte alte indicaţii.
Accesorii de păr – Strop de bucurie
Ai observat încă de anul trecut că se poartă accesoriile colorate, vii, care să atragă atenţia. Anul acesta, vedetele din acest domeniu vor fi bentiţele foarte colorate sau decorate cu pietre, bijuterii şi strasuri, care vor încadra cu eleganţă chipul purtătoarei. Ai grijă, totuşi, să alegi una care să ţi se potrivească. Clamele, agrafele cu pietricele şi pieptenii-accesoriu sunt şi ei la mare căutare şi trebuie să fie cât mai mari şi mai înfloraţi, astfel încât să se vadă şi să îţi pună în valoare coafura şi bogăţia părului.
Volum – pentru că meriţi!
Indiferent că îţi laşi părul liber, că îl prinzi în coadă sau că optezi pentru vreun coc sofisticat, volumul nu trebuie să lipsească. Părul tapat nu va mai începe din frunte, depăşind trendurile din anii trecuţi, ci va porni din creştet, pentru a oferi impresia unei coroane. Buclele vor fi şi ele destul de căutate, însă buclele mari şi neregulate, care cer atenţie pentru fiecare milimetru, însă impresia va fi una haotică. De asemenea, coafurile în stilul vremurilor de mult apuse ( ’20, ’40, ’60) vor fi în continuare la modă, excelând în feminitate şi eleganţă.
Ori foarte, foarte, ori prea, prea!
Pe lângă tot ce am spus până acum trebuie punctat următorul lucru: coafurile acestui an vor fi la extreme: ori foarte simple, ori foarte haotice. Coada de cal se pare că nu va dispărea niciodată. Iar anul acesta, chiar şi aceasta trebuie foarte finisată, fiecare fir de păr să stea la locul lui, elasticul să fie acoperit cu o şuviţă, de jur împrejur, iar părul din coadă, perfect drept, pieptănat, aranjat precum un soldat britanic. Cocurile trebuie să fie ori foarte simple şi finisate, asemenea cozii, ori foarte mari şi voluminoase. Nici un hairstilist nu se va opune folosirii accesoriilor de păr sau coafurilor cu împletituri încâlcite. Părul tapat va fi în vogă, indiferent în ce combinaţie va sfârşi: tapajul va fi ori finisat, ori lăsat sauvage. Oricum ar fi, scopul principal al acestuia este volumul, care este regula de bază a anului. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates