Social Icons

luni, 18 februarie 2013

Cum să te machiezi dacă ai ochii verzi! Vezi care sunt cele mai tari combinații de culori



Despre ochii verzi s-au scris multe poezii, iar despre ei circulă chiar și o zicală: "Ochii verzi să nu-i crezi". Nu știm cât de adevărată este, însă știm cu siguranță că este greu să reziști unei astfel de nuanțe a irisului. Iar dacă sunt machiați cu nuanțele care îi avantajează, ochii verzi vor face ravagii printre indivizii de sex masculin.
Primul lucru pe care trebuie să-l reții este faptul că nuanțele reci sau foarte pale nu sunt cele potrivite pentru tine deoarece în loc să-ți scoată culoarea ochilor în evidență, ea se va pierde printre culorile care o înconjoară. Evită așadar nuanțele de albastru, argintiu, alb și cele pastel.
Ți se potrivesc, în schimb, culorile calde și ai de unde alege: toată paleta de mov, violet, lila, auriu, verde închis, cărămiziu, culoarea piersicii, maro-auriu, roz închis.
Culoarea eyeliner-ului este foarte importantă, mai ales că negrul, cea mai întâlnită culoare când vorbim de tuș, nu este recomandată machiajului de zi pentru ochii verzi deoarece nu face altceva decât să înăsprească privirea. Alege nuanțe de maro, iar pentru ocazii speciale, auriu și bronz. Seara, apelează cu încredere la tușul negru pentru a-ți sulbinia privirea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates