Social Icons

sâmbătă, 9 februarie 2013

Paparazzi şi vedete (23)

Poția ta săptămânală de știri din Showbiz!

Jennifer Aniston s-a făcut mai blondă ca niciodată: cum arată actriţa în noua ei comedie
Jennifer Aniston nu a fost niciodată mai blondă de atât. Actriţa de 43 de ani a început filmările la o noua comedie pentru care este nevoită să poarte peruci blonde. În noul ei film - care nu are încă un titlu - Jennifer joacă rolul unei femei casnice părăsite de soţ ce ajunge să fie răpită de doi criminali interpretaţi de Mos Def şi Will Forte. Problema este că soţul lui Jennifer nu o vrea înapoi şi nu este dispus să plătească răscumpararea. Filmul este regizat de Daniel Schechter iar printre numele mari din distribuţie se numără Isla Fisher, John Hawkes şi Tim Robbins. Pelicula este considerată un prequel al clasicului "Jackie Brown" în regia lui Quentin Tarantino. Pe 9 august, la vară, actriţa lansează comedia We're the Millers, în care joacă alături de Jason Sudeikis şi Emma Roberts. Aniston joacă rolul unei stripteuse care se aliază cu un traficant de marijuana pentru o ultimă lovitură. Un alt film pe care actriţa îl pregăteşte în 2013 este comedia romantică Miss You Already unde va apărea alături de Toni Collette. Aniston care s-a despărţit de Brad Pitt în 2005 se va căsători în această vară cu logodnicul ei  - actorul şi producătorul Justin Theroux.

Johnny Depp: actorul se transformă într-unul dintre cei mai celebri gangsteri americani, care este următorul său film
Johnny Depp va interpreta rolul celebrului gangster american Whitey Bulger, în filmul "Black Mass", care va fi regizat de Barry Levinson. Filmul este realizat pe baza volumului bestseller "Black Mass: The True Story of an Unholy Alliance Between the FBI and the Irish Mob", scris de reporterii publicaţiei Boston Globe Dick Lehr şi Gerland O'Neil, informează hollywoodreporter.com. Timp de mulţi ani, James "Whitey" Bulger a fost şeful Winter Hill Gang din Boston şi a fost implicat în numeroase asasinate comise între începutul anilor '70 şi mijlocul anilor '80. El a acceptat să devină informator al FBI, pentru a distruge un grup mafiot rival, însă a fost înşelat de guvern şi pus sub acuzare. În iunie 2011, el a fost capturat de agenţii federali, după ce, timp de peste zece ani, s-a aflat pe lista FBI a celor mai căutaţi infractori. Bulger, al cărui frate a fost preşedinte al senatului statului american Massachusetts, a fost încarcerat în închisoarea californiană Alcatraz. În vârstă de 82 de ani, Bulger urmează să fie judecat pentru comiterea a 19 crime. În 2011, şi actorii Ben Affleck şi Matt Damon au anunţat că vor să realizeze un film despre acest mafiot. De asemenea, James "Whitey" Bulger a fost cel care a inspirat personajul interpretat de Jack Nicholson în lungmetrajul "Cârtiţa/ The Departed" de Martin Scorsese, recompensat în 2007 cu patru premii Oscar, inclusiv pentru regie şi pentru cel mai bun film al anului.

  Dakota Fanning: actriţa a filmat scene nud imediat după ce a împlinit 18 ani, într-un film controversat
Dakota Fanning a fost prezentă la Festivalul de Film de la Sundance din acest an, care a avut loc luna trecută în SUA. Din păcate noul ei film, Very Good Girls, nu a fost cumpărat de nici un studiou, iar filmul a stârnit controverse după ce presa străină a scris despre scenele nud pe care Dakota le-a filmat imediat după ce a împlinit 18 ani. Actriţa a filmat anul trecut scenele pentru Very Good Girls, însă filmul a fost văzut în premieră abia la începutul lui 2013, în ianuarie, la Festivalul de la Sundance. "Este ceva total nou pentru mine, nici n-am avut voie să fac astfel de scene până de curând. Am fost foarte speriată de acele scene nud, însă şi acest gen de scene fac parte din meserie.  Nimeni nu se simte confortabil să filmeze scene nud" a spus Dakota pentru MTV. Very Good Girls le aduce pe Dakota Fanning şi Elizabeth Olsen în rolurile a două prietene adolescente, care pornesc într-o aventură periculoasă, cu dorinţa de a-şi pierde virginitatea, însă filmul prezintă şi repercursiunile acţiunile lor. Filmul nu a reuşit să convingă nici un mare studiou să cumpere drepturile de distribuţie, însă rămâne de văzut când şi dacă se va lansa în cinematografe. La 18 ani, Dakota Fanning este una dintre cele mai populare tinere actriţe de la Hollywood. De la fetiţa pe care Tom Cruise o căra în braţe în War of the Worlds, primul ei blockbuster, Dakota Fanning a arătat că îşi merită statutul de adolescentă mega star. În 2013, actriţa va juca  într-un film pe care fanii de abia aşteaptă să-l vadă Effie - povestea celebrului triunghi amoros dintre criticul de artă John Ruskin ( Greg Wise), tânăra lui soţie – Effie Gray(Dakota Fanning) şi artistul John Everett Millais ( Tom Sturridge). Drama scrisă de Emma Thompson îi mai are în distribuţie pe Robbie Coltrane, Claudia Cardinale şi Emma Thompson. Deşi are 18 ani, Dakota a fost numită una dintre cele mai promiţătoare şi frumoase tinere actriţe şi a jucat alături de actori ca Robert De Niro, Sean Penn, Denzel Washington, Kurt Russell, Tom Cruise.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates