Social Icons

luni, 11 februarie 2013

5 tipuri de femei care pun bărbaţii pe fugă



          Oricât de sexy şi de atrăgătoare ar fi, dacă o femeie se încadrează într-una din următoarele tipologii, cu siguranţă nu va avea succes în dragoste! 

                    Cea care îşi plânge de milă
          Ei bine, această femeie este un adevărat calvar pentru partenerul ei! Veşnic nesatisfăcută, chiar şi după un orgasm intens, aceasta este nemulţumită de orice detaliu din viaţa de zi cu zi sau din cea amoroasă! Cu cât de rapid cucereşte un bărbat, cu atât de repede este părăsită!

           
          Feminista convinsă
          Este independentă, are o carieră de succes şi este ferm convinsă că nu are nevoie de nici un bărbat alături de ea. Acest lucru îl enervează teribil pe partenerul ei, întrucât acesta din urmă vrea să fie "şeful" relaţiei. Iar dacă feminista nu cedează, ea nu reprezintă o adevărată provocare, aşa că de îndată ce va ajunge în patul lor, va fi dată la o parte.

           
          Materialista
          Oricât de mulţi bani ar avea un bărbat, el nu-şi doreşte o femeie care să stea cu el din interes. Materialista va fi întotdeauna interesată de maşini scumpe, vile cu piscine şi excursii în străinătate şi, dacă se poate, de cardul pentru cumpărături. Partenerul ei va investi în ea, însă doar până la un punct!

           
          Perfecţionista
          Aparent, este o femeie perfectă, cu o viaţă perfectă. Extrem de îngrijită şi foarte atentă cu lucrurile ei, cu o stare de spirit foarte bună în orice moment, aceasta se dovedeşte a fi mai degrabă superficială. Cu ea, bărbatul nu va putea ieşi la un picnic sau cu cortul, nu va putea bea bere sau mânca usturoi şi nici nu va avea voie să vorbească puţin mai murdar! Aşa că, de cele mai multe ori, partenerul ei o va lăsa singură în lumea ei!

           
          Geloasa
          Este permanent suspicioasă şi lipsită complet de încredere în ceea ce priveşte viaţa amoroasă. Îi pune partenerului zeci de întrebări, îl sună foarte des şi îl verifică în mod constant! Ba mai mult, ţine minte chiar şi cel mai mic detaliu din relaţia lor, chiar dacă acesta s-a întâmplat cu 10 ani în urmă. Să fim serioase, cui îi place să fie sub lupă non-stop? Partenerul se va sătura şi el la un moment dat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates