Social Icons

vineri, 8 februarie 2013

Coafuri pentru păr lung: 3 idei care te scot din impas în orice moment al zilei


Unul dintre avantajele părului lung este că poţi alege câte o coafură nouă în fiecare zi. E exclus să te plictiseşti cu şuviţe care pot fi lăsate pe spate, ridicate într-o coadă, împletite sau prinse neglijent cu agrafe în zeci de feluri posibile.
Dacă eşti mereu pe fugă şi nu ai idei pentru fiecare zi a săptămânii, iată cum poţi să-ţi prinzi părul uşor în orice moment al zilei.
La birou
Lucrezi într-un mediu corporatist sau visezi să avansezi cât mai repede în carieră? Atunci nu uita că felul în care arăţi transmite un mesaj superiorilor tăi. Şuviţele care flutură neglijent pe spate nu au ce să caute la birou, dar pot în schimb fi prinse într-o parte, dacă te-ai săturat de eterna şi banala coadă de cal.
Piaptănă părul într-o parte şi leagă-l într-o coadă nu foarte strânsă. Ia o şuviţă şi trece-o peste elastic, după care fixeaz-o cu o agrafă. Nu folosi prea mult spray fixativ pentru ca părul să nu înţepenească lângă una dintre urechile tale. Iar dacă mediul în care lucrezi e unul serios, evită cerceii statement sau alte accesorii care ar putea distrage atenţia colegilor.
Dacă ai totuşi părul mult prea lung pentru o coadă lăsată într-o parte, atunci prinde coada într-o parte, puţin spre spate, după care roteşte părul de mai multe ori şi fixează-l cu agrafe. Rezultatul: un coc şic, care nu necesită mai mult de 5 minute.
În oraş cu prietenele
Un neglijent coc chignon la baza gâtului este uşor de obţinut şi perfect pentru o ieşire în oraş. Aplică spuma pentru a da volum părului, alege o cărare într-o parte sau pe mijloc şi prinde părul neglijent într-o coadă, la baza gâtului. Aplică acum spuma pe şuviţe şi prinde-le dezordonat cu câteva agrafe.
Pentru o apariţie mai sofisticată, împleteşte coada sau câteva şuviţe şi abia apoi aranjeaz-o cu agrafe. Chignon-ul împletit este una dintre coafurile anului 2013, deci nu ai cum să dai greş cu el.
La o cină romantică
Cum îţi surprinzi iubitul când iesiţi în oraş? Cu o coafură la fel de romantică pe cât se anunţă a fi seara. Nu ai cum să dai greş cu bucle, aşa că ondulează rând pe rând şuviţele, dar numai spre vârfuri. Scopul nu e să obţii spirale perfecte, ci bucle lejere. Piaptănă apoi părul într-o parte, fără să te atingi de bucle, şi fixează-l cu agrafe aşa încât părul să se aşeze doar pe un umăr.
Dacă nu te vei atinge în veci de un ondulator, poţi încerca împletitura coadă de peşte. Părul împletit e încă în tendinţe în 2013 şi, deşi pare extrem de complicat, dar nu e chiar atât de greu de realizat. Piaptănă bine părul şi ţine la îndemână şi un pulverizator cu apă, pentru că-ţi va fi mai uşor să desparţi şuviţele.
După ce ai împărţit părul în două secţiuni, ia o şuviţă subţire din spate, din partea stângă, şi trece-o în coada din dreapta. Apoi o şuviţă din dreapta ajunge în partea stângă şi tot aşa. Trage puţin din şuviţele din coadă pentru un look dezordonat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates