Social Icons

miercuri, 13 februarie 2013

Ce se poartă în 2013: 8 trenduri-cheie, care nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă



Suntem abia în luna februarie, dar tendinţele-cheie ale anului au fost deja stabilite în atelierele chic ale marilor case de modă şi au fost dezvăluite pe catwalk-uri. Iată care sunt cele 8 direcţii principale pe care trebuie să le respecţi dacă vrei să ai un an fashionable şi în trend!
1. Culorile neon
Sunt în trend de câţiva ani, deja, dar rămân în top şi în noul an. Dacă eşti curajoasă poţi alege să porţi o rochie, o fustă sau o pereche de pantaloni verde, portocaliu sau roz neon. Dacă nu vrei să atragi prea mult atenţia, poţi opta pentru accesorii neon sau chiar pentru o ojă de unghii în culori neon.
2. Sacourile
Un sacou este un must-have absolut acest an, pentru orice fashionistă! Alege unul dintr-o culoare sofisticată, ca albastru deschis şi, accesorizat corect, vei putea să-l porţi la muncă, dar şi la party-uri. Cu sacoul potrivit, rochiile şi blugii tăi preferaţi se vor transforma în piese cu totul noi.
3. Dungile
Dungile sunt reinterpretate în 2013! Piesele vestimentare perfecte ale acestui an vor fi acoperite de dungi late, de diverse culori şi mărimi. De la tricouri şi fuste, la eşarfe şi genţi, fii pregătită sau vezi dungi peste tot! Poţi opta pentru haine cu dungi alb cu albastru, pentru ca şi look-ul marinăresc este în continuare trendy.
4. Portocaliul
Această culoare a fost omniprezentă pe catwalk, de la bikini şi până la rochii. Portocaliul este o culoare greu de ignorat şi, cu siguranţă, îţi va ridica instant starea de spirit. Dă-i garderobei tale un aer nou schimbând clasica ta rochiţă neagră pe una portocalie. Vei fi uimită de rezultat!
5. Pastelurile
Pastelurile sunt, la fel ca şi culorile neon, în continuare pe val. Însă, ţinând cont de toate celelalte trenduri-cheie ale anului, s-ar putea să-ţi fie greu să le combini. Îţi recomandăm să alegi un outfit în culori neon şi să-l combini cu accesorii pastel: sunt numeroase coliere şi multe perechi de cercei în culori pastel, care echilibrează rafinat un look în culori puternice.
6. Jacheta de tip aviator
În anii '80 făceau furori printre fashioniste şi se pare că istoria se repetă. Nu caută însă în dulapul mamei după vechea ei jachetă, pentru că această piesă vestimentară a fost reinventată. Achiziţionează o jachetă de tip aviator sportivă sau, de ce nu, una cu dantelă neagră. Sigur vei găsi un model care să-ţi placă şi îţi va ţine şi de cald.
7. Albul
Chiar dacă am spus că acesta va fi anul culorilor neon, albul va reprezenta şi el o tendinţă importantă. Tenişii albi există deja în marile magazine de modă şi catwalk-urile au fost pline de rochii albe, într-o multitudine de materiale, de la dantelă, la tricotaje. Dacă adaugi o pereche de sandale cu platformă şi o pălărie, obţii look-ul perfect pentru vară.
8. Tocurile înalte
Tocurile devin mai mari şi mai curajoase în 2013. Forme geometrice, transparente, materiale dure, PVC sau sticlă apar toate în trend. Dacă vrei să fii chic, trebuie să te asiguri că dressing-ul tău conţine cel puţin o pereche de pantofi statement până la finalul anului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates