Social Icons

luni, 28 ianuarie 2013

10 Motive pentru care Bărbaţii vor Femei Deştepte



          Uneori, e drept, bărbaţii vor femei cu un intelect limitat pentru a le putea fermeca şi pentru a le putea atrage în cuibuşorul lor. Orice bărbat adevărat, însă, apreciază o femeie inteligentă.
1. Femeile deştepte fac vânătoarea mai interesantă
          Se spune, de fiecare dată, că bărbaţilor le place să îşi cucerească femela, să fie masculi dominanţi, să dovedească şi să îşi dovedească ce pot. De aceea, pentru egoul masculin este binefăcătoare o prezenţa feminină inteligentă. În plus, nimic nu este mai incitant decât o femeie sigură pe ea.
2. Femeile deştepte nu te fac de râs în faţa prietenilor
          O femeie isteaţă este ca un trofeu pe care să îl expui în vitrina principală a muzeului: o vor prezenta părinţilor, prietenilor şi poate, chiar dacă bărbaţilor nu le stă în fire să îşi pună pe tavă viaţa personală, vor bifa pe Facebook „in a relationship with... ”
3. Femeile deştepte se pot preface că nu-s
          Î
n unele circumstanţe, este mai bine să te prefaci că ai un intelect limitat. Dacă un om inteligent se poate preface că este prost şi ştie şi când să facă asta, unul mai puţin dotat nu poate părea isteţ şi nici nu ar şti când să facă pe deşteptul.
4. Femeile deştepte îi pot ajuta
          Cu siguranţă cunoşti zicala „În spatele oricărui bărbat puternic este o femeie şi mai puternică”. Despre asta este vorba aici, despre femeile puternice, cu resurse şi cunoştinţe care susţin masculii speciei. Întotdeauna o femeie va avea mai multe posibilităţi decât un bărbat, iar ei ştiu asta.
5. Femeile deştepte se descurcă şi singure
          Orice bărbat vrea să se simtă util, dar întotdeauna va vrea să aibă şi libertate. Singurul fel în care le poate avea pe amândouă este să fie într-o relaţie cu această femeie fantastică, femeia care ştie când să îi gâdile orgoliul şi când să îi arate individului că nu are nevoie de el pentru nimic.
6. Femeile deştepte îi fac şi pe ei să se simtă mai buni
          Un meşter tâmplar nu va putea avea o relaţie în adevăratul sens al cuvântului cu o profesoară de japoneză. Însă dacă bărbatul şi femeia au dotări intelectuale aproximativ egale, stima lui de sine va creşte căci, aşa cum am mai spus, o femeie cu minte sclipitoare este ca un trofeu.
7. Femeile deştepte deschid uşi
          Vorbesc despre genul de femei diplomatice, care ştiu în ce anturaje să se afirme şi cu cine să vorbească pentru a rezolva problemele fără prea mult tam-tam. Desigur, agenda telefonică va fi plină, dar telefonul personal va fi doar pentru cei dragi.
8. Femeile deştepte nu au nevoie de decolteu
          Fiind fete descurcăreţe ne putem afirma şi fără să ne arătăm pielea, iar partenerii noştri au mai puţine motive de îngrijorare şi/sau de gelozie. Pentru femei, dezvăluirea formelor pentru obţinerea rezultatelor este echivalentul violenţei fizice în cazul bărbaţilor: utilă doar pentru cei limitaţi.
9. Femeile deştepte au şi imaginaţia bogată
          Ştim când şi ce să spunem, dar şi când să tăcem. De asemenea, orice femeie destul de inteligentă îşi dă seama de ce anume are nevoie bărbatul ei pentru a fi fericit şi când este timpul pentru a încerca ceva nou... în bucătărie sau în dormitor.
10. Femeile deştepte au simţul umorului
          În toate filmele femeia perfectă este descrisă aşa: frumoasă, inteligentă, amuzantă. O femeie cu capul pe umeri ştie cum să se îngrijească şi ce să pună în evidenţă ca să fie frumoasă. Iar simţul umorului este întotdeauna un plus când ai de-a face cu un bărbat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates