Social Icons

marți, 1 ianuarie 2013

Cum scapi de cearcăne după petrecerea de Revelion



În prima zi a anului vrei să arăţi minunat şi radioasă, aşa cum vrei de fapt să arăţi tot anul. Dacă aştepţi vizite sau mergi în vizite la familia ta, sau pur şi simplu vrei să arăţi bine, dar nu ştii cum să scapi de cearcăne, te învăţăm câteva trucuri rapide şi ieftine.
1. Ceaiul de albăstrele. Aplică dedesubtul ochilor comprese cu ceai de albăstrele cald sau răcit în frigider.
2. Cartoful crud. Oricât de improbabil ţi se va părea câteva felii de cartof crud puse sub ochi îţi vor diminua vizibil cearcănele.
3. Castrevetele crud. La fel ca şi cartoful, castravetele crud, rece, aplicat sub ochi îţi va hidrata intens pielea din zona respectivă şi va atenua cearcănele.
4. Ulei cald de migdale dulci - Se masează cu puţin ulei cald de migdale dulci zona de sub ochi, cu mişcări circulare în ambele sensuri. Prin hidratare pielea va părea mai luminoasă şi mai întinsă. Uleiul de migdale dulci este foarte util dacă intenţionezi să faci un tratament mai lung împotriva cearcănelor.
5. Mască cu lapte şi miere - Amestecă o linguriţă de lapte cald cu o linguriţă de miere de albine. Pasta se aplică peste cearcăne şi se lasă circa 20 de minute.
6. Crema de la frigider - Dacă ai o cremă specială pentru tratarea cearcănelor, este mai bine să o ţii la frigider şi să o aplici rece seara, înainte de culcare.
7. Batonul anticearcăn - Chiar dacă nu te confrunţi des cu această problemă, este bine să ai în trusa de machiaj un baton anticearcăn. Produsul se aplică după fondul de ten şi înainte de pudră.
8. Fardul în culori calde - Deşi multe femei cred că un machiaj în culori închise maschează cearcănele, specialiştii în make-up spun că e mai bine să foloseşti un fard în nuanţe de galben sau alte culori calde pentru a estompa cearcănele.
9. Comprese cu infuzie de trandafir - Se aplică local timp de 20 de minute. În 100 ml de apă se pun două linguriţe de petale de trandafir.
10. Compresele cu ceai verde - Ceaiul verde nu numai că estompează cearcănele dar hidratează intens pielea şi încetineşte îmbătrânirea celulelor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates