Social Icons

joi, 17 ianuarie 2013

Paşi simpli pentru smoky eyes



Patru etape, patru sfaturi simple de urmat. Pentru priviri seducătoare, urmează sfaturile noastre!
„Când te gândeşti la smoky, ai tendinţa de a căuta imediat creionul negru, însă acesta poate avea un aspect destul de dur. Culoarea cea mai uşor de adaptat şi potrivită tuturor tipurilor de ten este brunul ciocolatiu“ spune Kirstin Piggott.
Conturează
Foloseşte un creion kôhl moale şi trasează linia cât mai aproape de baza genelor. Încercarea de a trasa o linie continuă de la colţul intern al ochiului până la cel extern se poate dovedi a fi o adevărată provocare; este mai uşor să construieşti conturul din mai multe linii micuţe, începând de la colţul extern şi înaintând spre cel intern. Aici am folosit un dermatograf negru, dar îl poţi înlocui foarte bine cu unul maro închis.
Construieşte culoarea
Aplică o nuanţă intensă de cafeniu pe suprafaţa pleoapei mobile şi o tuşă subtilă la baza genelor inferioare. Apoi foloseşte un fard bronz de la colţul extern al pleoapelor (depăşindu-le puţin) până la mijlocul acestora, urmând să completezi cu un ton de cupru de la centru până la colţul intern al ochiului.
Pune accente
Un strop de fard auriu va completa efectul de iluminare a pleoapelor. Secretul este să îmbini nuanţele cât mai bine.
Conferă volum genelor
Foloseşte un aparat de întors genele, apoi pune-le în valoare cu mascara neagră, atât pe cele superioare, cât şi pe cele inferioare. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates