Social Icons

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Şi tu poţi să ai un părul lung şi sănătos în cel mai scurt timp!



Părul nu creşte cât vrem noi şi este posibil să nici nu arate aşa cum ne dorim. Există însă câteva soluţii pentru aceste probleme.
Tunde-ţi părul şi stimulează-l!
Secretul părului lung este părul puternic, iar asta înseamnă că primul pas pe care trebuie să îl faci este să dai o fuga la salon pentru a scăpa de vârfurile deteriorate. Pentru că părul tău să crească mai repede, circulaţia sanguină trebuie să fie stimulată în jurul foliculilor.
Mănâncă sănătos şi evită stresul!
Pentru a avea un păr sănătos şi lung este esenţial să consumi produse alimentare bogate în vitamina A, vitamina B, vitamina C şi vitamina E. De asemenea, părul tău mai are nevoie şi de nopţi bune de somn pentru a creşte şi a-şi păstra sănătatea.
Menţine-ţi părul curat şi taie-ţi vârfurile regulat!
Produsele folosite pentru aranjarea părului şi sebumul produs de scalp se pot acumula în jurul foliculilor, împiedicând firul de păr să crească atât de repede pe cât este posibil (în jur de 0,1 – 0,4 mm pe zi). De aceea este necesar să te speli pe cap de câteva ori pe săptămână. Nu uita să îţi speli şi peria de câte ori te speli pe cap.
Taie-ţi vârfurile regulat!
Este necesar să îndepărtezi vârfurile o dată la câteva luni. Explică-i stilistului tău exact cât vrei să taie, pentru ca lungimea pe care te-ai străduit atât de mult să o obţii să nu rămână pe podeaua salonului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates