Social Icons

joi, 3 ianuarie 2013

Scapă de celulită cu ajutorul cafelei



Celulita afectează atât persoanele slabe, cu o siluetă de invidiat, cât şi pe cele cu câteva kilograme în plus. Există sute de soluţii de combatere a celulitei, însă noi am decis să îţi prezentăm astăzi una foarte simplă şi foarte ieftină – tratamentul cu cafea.
Tot ce ai nevoie pentru a urma acest tratament este o cutie mare cu cafea. Nu te gândi că un brand mai scump acţionează mai eficient. Mergi la piaţă şi achiziţionează cea mai ieftină cafea măcinată pe care o găseşti.
 Iată cum trebuie să o foloseşti:
1. Loţiunea de corp cu cafea
Stai liniştită, nu trebuie să îţi faci un laborator în baie. Prepară o cafea foarte concentrată şi adaugă câteva linguri în loţiunea ta de corp preferată. Pentru rezultate ideale, alege o loţiune făcută din ingrediente naturale, fără parabeni, fără conservanţi. Cafeaua din această loţiune îţi va ameliora circulaţia sângelui. Aplicată în zonele cu probleme, această loţiune cu cafea te ajută să elimini toxinele nocive din piele. În afară de faptul că va căpăta un miros plăcut de cafea, loţiunea ta va deveni şi o armă puternică împotriva celulitei de pe coapse, fund sau abdomen. E posibil ca după ce ai adăugat cafeaua loţiunea ta de corp să devină uşor lipicioasă. Dacă este cazul, după ce ţi-ai masat zonele cu probleme, lasă loţiunea să îşi facă efectul circa 30 de minute şi apoi clăteşte. Aplică acest tratament de câte ori pe săptămână pentru a vedea efectele rapid.
2. Scrub cu cafea
Multe companii cosmetice folosesc cafeaua în compoziţia cremelor anticelulită. Dar dacă vrei să economiseşti bani nu are rost să îţi cumperi o astfel de cremă.  Pentru un tratament foarte util în lupta cu celulita nu ai nevoie decât cafea măcinată şi ulei de măsline. Amestecă jumătate de ceaşcă de cafea măcinată cu o lingură mare de ulei de măsline.Cu acest amestec, trebuie să mesezi bine toate zonele afectate de celulită.  Pentru un efect şi mai intens al tratamentului, înfăşoară zonele pe care le-ai masat cu o folie de plastic şi rămâi aşa circa 10 minute. După 10 minute, scoate folia, şi clăteşte-te cu apă călduţă. Acest ritual trebuie repetat de două ori pe săptămână, cel puţin o lună, pentru a obţine rezultate excelente în lupta cu celulită.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates