Social Icons

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Mereu la modă: Alege piese vestimentare chic cu bani puțini



Adori să fii în pas cu moda, dar nu îți permiți să cheltui prea mulți bani pe haine? Nu trebuie să te panichezi, este foarte ușor să-ți atingi obiectivele în acest sens. Este suficient să-ți achizitionezi câteva piese vestimentare de bază precum și accesorii cu care să se potrivească.
Jeansii – piesa de rezistență
Orice garderobă care se respectă trebuie să conțină cel puțin o pereche de jeanși. Aceștia se pot combina cu aproape orice: poți să optezi pentru o croială comodă sau, dimpotrivă, chic. Cel mai indicat însă ar fi să te îmbraci într-un model care să-ți pună în valoare atuurile.
Topul este indispensabil
Tricourile cu mâneci scurte și lungi, cu decolteu rotund sau în V, puloverele cu sau fără guler și cămășile albe sunt doar o mică parte din hainele pe care trebuie să le ai în dulap. Toate acestea le poți asorta astfel încât să poți face față tuturor situațiilor.
Paltonul bine croit
Pentru sezonul primăvară-vară, pune accentul pe un pardesiu sau un palton mediu, din stofă subțire. O geacă din denim este, de asemenea, binevenită. Pe timp de iarnă, alege, fără să eziți, un palton. Acesta îți va da un plus de eleganță.
O geantă încăpătoare
Acest accesoriu este indispensabil oriunde te-ai duce. Poșetele mici pot fi foarte drăguțe, dar trebuie să fii realistă: unde altundeva ai putea să-ți depozitezi „bagajul” cu care pleci în fiecare zi de acasă? Îți trebuie o geantă mare pentru toate aceste obiecte sau cel puțin una de mărime medie.
Pantofii
La fel ca jeanșii, încălțămintea sport a devenit ceva obișnuit pentru orice garderobă. Astfel de accesorii le poți purta atât la locul de muncă, cât și iî cadrul altor activități. Piesele vintage sunt ideale pentru că îți vor da un aer foarte la modă și nu se demodează niciodată. Pentru perioada de vară, poți alege să porți sandale decupate, iar pentru alte anotimpuri, optează pentru botine și pantofi comozi, pe care să îi poți asorta destul de ușor.
Rochie sau fustă?
Este obligatoriu să ai o rochie neagră, de preferat dintr-un material fluid. De asemenea, vara poți purta o fustă subțire, cu imprimeuri, iar pe timp de iarnă optează pentru jeanși.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates