Social Icons

luni, 7 ianuarie 2013

Rujul roşu nu este numai pentru femeile fatale! Află cum se aplică în mod corect!


Cui îi e teamă de buzele roşii? Un sondaj de pe Internet a arătat că unul din cinci bărbaţi preferă femeile care folosesc ruj roşu aprins. Femeile, însă, au păreri diferite în ceea ce priveşte această culoare: de la o dragoste nemărginită, până la o teamă foarte puternică.
Unele refuză din start ideea de a purta roşu pe buze din cauza efectelor pe care cred că le aduce această culoare:
Vechiul stereotip: rujul roşu poartă un mesaj agresiv, culoarea roşu este potrivită numai femeilor fatale. Şi totuşi, lucrurile nu stau chiar aşa. Cu toate că blânda şi delicata Audrey Hepburn nu era tocmai acest gen de fată, roşul îi venea atât de bine!
 Multe fete cred că rujul roşu nu se potriveşte cu tipul lor de ten. Asta este o dovadă clară de neînţelegere! Există zeci de nuanţe de roşu şi dintre toate, una sigur ţi se potriveşte şi ţie!
 Cu ruj roşu nu poţi să te dai pe grabă, în avion, în metrou sau în taxi. Asta e adevărat: trebuie ca rujul să fie aplicat cu multă atenţie în faţa unei oglinzi stabile. Dar dacă îţi alegi un ruj de calitate, care să dureze şi să nu se ia la prima îngheţată pe care o mănânci, atunci nu o să ai nici o problemă să îţi refaci machiajul de câteva ori pe zi, la baie.
Cinci trucuri pentru aplicarea corectă a rujului roşu:
1. Buzele tale trebuie hidratate corespunzător înainte de a te da cu ruj. Aplică un balsam de buze şi lasă-l să acţioneze aproximativ 10 minute.
2. Foloseşte o periuţă specială pentru ca aplicarea rujului să fie mai omogenă şi mai de durată.
3. Pentru a evita scurgerea rujului de pe buze, dă-te înainte cu puţină pudră sau fond de ten pe buze.
4. Foloseşte un creion pentru buze care să fie cât mai apropiat de culoarea naturală a buzelor tale, şi nu de cea a rujului.
5. Aplică puţin gloss peste ruj şi asta e tot!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates