Social Icons

duminică, 20 ianuarie 2013

Metode contraceptive din antichitate până astăzi



          Urăşti să foloseşti prezervative sau ţi-e incomod să iei în fiecare zi câte o pastilă anticoncepţională? Încă nu ai citit aceste metode de contracepţie! Crede-ne, metodele moderne o să ţ0i se pară floare la ureche!
1.      Vaginul uns cu ulei
Artistotel le sugera femeilor să îşi ungă vaginul cu spermicide improvizate, cum sunt uleiul de măsline, cel de cedru, de plumb sau de tămâie. Cam incomod, nu-i aşa?
2. Lovirea abdomenului
Tot grecii îşi puneau femeile să stea ghemuite după sex şi să îşi lovească abdomenul. Un mod plăcut de a încheia o seară fierbinte, nu-i aşa?:-)
3. Strâmtorarea vaginului
Un ilustru barbat din europa considera prin secolul 15 că, cu cât vaginul femeii este mai strâmt, cu atât şansele de a rămâne însărcinată scad. Aşa că folosea centuri de castitate extrem de strâmte.
4. Lămâie anti-spermatozoizi
Celebrul Casanova folosea coaja unei jumătăţi de lămâie pentru a împiedica împrăştierea spermei. Cum mai exact? Puneţi-vă imaginaţia la încercare!
5. Interzicerea sexului prin lege
Ei bine da! Sexul era pedepsit prin lege cu o amendă de 50$, plus puşcărie. Ingenios, într-adevăr!
6. Diafragma din material dur
Prin anii 20, femeile foloseau o formă absolut crudă de contracepţie: o difragmă făcută dintr-un material dur.

2 comentarii:

Ralu spunea...

Bietele femei! Eu una nu sunt de acord cu metodele de contracepție. Prezervativele sunt mai ok, cred, dar pastilele contraceptive s-au dovedit a fi dăunătoare pentru sănătatea femeii și a ucide fătul în mod crud și dureros. Dacă nu îți dorești un copil, metoda 100% sigură este abstinența. :)

Danny spunea...

Ingrozitor!!! Uneori chiar ma bucur ca traiesc in secolul 21 :)

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates