Social Icons

duminică, 13 ianuarie 2013

Afla toate informaţiile despre machiajul semipermanent


În cazul în care nu-ți place să folosești produse cosmetice sau ești sensibilă la ele, dar în același timp îți dorești să arăți bine, poți opta pentru un machiaj semipermanent. Ce înseamnă machiajul semipermanent? Este un desen realizat pe piele prin tatuare, cu pigmenți colorați care se introduc în straturile superioare ale epidermei. Aceștia rămân în piele pe o perioadă lungă de timp, de obicei pentru câțiva ani, potrivit medispa.ro. Machiajul semipermanent poate fi folosit pentru redefinirea sprâncenelor, conturarea și colorarea buzelor, conturarea pleoapelor, repigmentări, crearea alunițelor, reconstrucții postoperatorii sau după accident.
Cum se realizează și cât timp durează intervenția? La ora actuală, în România există câteva saloane cosmetice care realizează machiaj semipermanent. Pentru un astfel de machiaj se folosește un dispozitiv de pigmentare, Long Time Liner Conture Make-up. Intervenția durează până la 3-4 ore în funcție de preferințele tale. Dacă dorești, spre exemplu, pigmentarea totală a buzelor, durata procedurii va fi de aproximativ 3 ore.
Ideal pentru tenul sensibil – Ei bine, cu un asemenea machiaj vei economisi bani și timp. Nu va mai trebui să te trezești în fiecare zi, dis-de-dimineață, pentru a te machia, iar în timpul zilei nu vei mai fi nevoita să îți retușezi machiajul. Mai mult, dacă mergi la mare te poți bucura de soare și de apă cât vrei, pentru ca machiajul tău va rămâne intact.
De asemenea, în cazul în care ai tenul sensibil sau ești alergică la produsele cosmetice, machiajul semipermanent este soluția ideală. Însă, înainte de a face acest pas trebuie să te gândești foarte bine dacă este ceea ce-ți dorești, pentru că tatuajul se menține mult timp. În ceea ce privește intervenția propriu-zisă, durerea este suportabilă sau chiar insesizabilă.
Orice femeie, indiferent de vârstă, poate apela la machiajul semipermanent. Dacă îți dorești să ai mereu un aspect natural, să-ți conturezi sprâncenele și pleoapele sau să-ți colorezi buzele, cu alte cuvinte, să ai un contur perfect al machiajului, îndrăznește să apelezi la tatuajul semipermanent!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates