Social Icons

luni, 7 ianuarie 2013

La ce visează băieţii? Ce calităţi trebuie să aibă fata perfectă?



          Tu ţi-ai făcut o mulţime de planuri şi de schiţe despre cum ar trebui să fie iubitul perfect, dar te-ai gâândit vreodată ce calităţi îşi doresc ei să întâlnească la o fată, ce aşteptări au?
1. Are o viaţă personală!
          Asta înseamnă că fata perfectă, în viziunea băieţilor, nu trebuie să depindă complet de ei. Aşa că nu aştepta să apară Mr. Right ca să te poţi bucura de viaţă! Iubitul tău nu o să fie foarte încântat dacă tu o să depinzi de el, şi dacă o să plângi de fiecare dată când el merge pe stadion cu prietenii lui, că tu rămâi singură şi tristă acasă.
2. Nu face niciodată primul pas!
          Problema asta a fost dezbatută aprig, cu argumente puternice de ambele pări. De ce e mai bine să-l laşi pe el să iniţieze relaţia şi să planifice întâlnirile? Pentru că, dacă o faci tu, nu ai să ştii niciodată dacă el e interesat de tine şi dacă vrea într-adevăr să fie cu tine şi o să-ţi faci o mie de griji. Băieţii nu au gânduri din astea; la ei e mai simplu: dacă el este cel care te caută şi îţi acordă atenţie, e limpede că bună ziua că te place.
3. E sexi, dar nu indecentă!
          La începutul unei relaţii, fata nu trebuie să facă apropouri pe teme sexuale şi comentarii cu subînţeles. Poţi să flirtezi, desigur, dar pentru asta poţi folosi şi limbajul trupului: pune-ţi mâna pe braţul lui, sau pe genunchi, zâmbeşte-i într-un mod special. Ai grijă şi cum te îmbraci! Nu te expune prea mult, nu trebuie să vadă tot ca să se simtă atras de tine, e mult mai frumos să-l laşi să viseze şi să te dorească!
4. Îi place să facă sex!
          Revoluţia sexuală a început de foarte mult timp şi acum, chiar nu mai avem de ce să ne fie ruşine! Sexul este un lucru important pentru orice cuplu. Nu te grăbi totuşi; e bine să aştepţi măcar o lună după ce l-ai cunoscut pe noul tău iubit. Un lucru esenţial este să-l faci să simtă că asta îţi doreşti şi tu, dar că încă nu eşti complet pregătită şi ai nevoie de un pic de răbdare din partea lui. Dacă ţine într-adevăr la tine, iubitul tău te va aştepta şi te va înţelege.
5. Face lucruri mărunte, dar care demonstrează afecţiunea!
          Găteşte pentru el, fă-i câte o mică surpriză atunci când se aşteaptă mai puţin! Iubitul tău va aprecia enorm un gest făcut din toată inima şi se va simţi iubit şi răsfăţat. Bine, şi tu ai la fel de mult dreptul la mici surprize; într-o relaţie frumoasă, consolidată, toate astea vin de la sine.
6. E cel mai bun prieten al lui!
          Aranjează-i cămăşa dimineaţa, înainte s plece la serviciu, ascultă-l cu atenţie când îţi cere sfatul şi străduieşte-te să-l ajuţi mereu, râzi la glumele lui: tu eşti responsabilă de buna lui dispoziţie în fiecare zi!
7. Nu e cicălitoare!
          Bărbaţii detestă să fie sunaţi întruna în timpul zilei, să dea raportul, unde sunt, cu cine şi ce fac. Aşa că abţine-te, mai bine, şi ai încredere în el! Nu e obligatoriu să fie un monstru care, imediat ce a ieşăit pe uşă, să se arunce în braţele altei femei.
8. E fermă!
          Femeile trebuie să aibă personalitate şi să ştie să pună piciorul în prag atunci când nu le convine ceva. în probleme serioase, ca de exemplu infidelitatea, alcoolul, jocurile de noroc, drogurile, trebuie să ai o poziţie fermă, care să nu lase loc de interpretări. Pur şi simplu, nu tolerezi aşăa ceva! Dacă vrei să fii respectată, nu accepta niciodată să ţi se vorbească urât, să fii lovită. Dacă îi permiţi o dată, poţi fi sigură că va încerca şi a doua oară să îţi aplice acelaşi tratament. O femeie de calitate alege un bărbat de calitate. Bărbaţii ăia, cinstiţi, onorabili, care ştiu ce sunt bunele maniere, mai există şi în zilele noastre, nu îi găseşti numai în cărţile cu cavaleri. Nu trebuie să te mulţumeşti cu mai puţin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates