Social Icons

luni, 14 ianuarie 2013

Paparazzi şi vedete (20)

Megan Fox, Amy Adams şi Kate Hudson, cel mai bine îmbrăcate vedete de la Globurile de Aur. De ce nu s-ar fi aşteptat nimeni să poarte rochiile acestea
Gala Globurilor de Aur 2013 şi-a anunţat câştigătorii în această dimineaţă, la Hollywood, iar surprizele au fost nelipsite mai ales pe covorul roşu, unde trei actriţe din generaţia nouă au impresionat cu ţinutele glamuroase pe care le-au îmbrăcat. Megan Fox, Amy Adams şi Kate Hudson au surprins pe covorul roşul al celei de-a 70-a gala a apreciatelor premii, cu atât mai mult cu cât modelele rochiilor pentru care au optat nu ar fi părut show-stoppers la prima vedere. Nuanţa de nude a făcut senzaţie, şi, deşi nu extrem de apreciat în urmă cu câţiva ani, stilul glam-rock a făcut furori la Globurile de Aur.
Cea mai impresionanta apariţie a fost a actriţei Amy Adams, pe care ai putut să o admiri în filme precum Enchanted, Julie & Julia, On the Road sau Muppets. Îmbrăcată într-o superbă rochie nude semnată Marchesa, croită după modelul sirenă, ţinuta i-a evidenţiat silueta trasă prin inel şi a transformat-o într-o adevărată frumuseţe clasică. Atât machiajul, cât şi coafură retro au avantajat-o enorm, Amy putând fi situată chiar pe prima poziţie în topul celor mai strălucitoare vedete.
La fel de frumoasă ca întotdeauna, Megan Fox îi calcă pe urme, ea dovedind încă o dată că statutul de fată rea a Hollywood-ului pe care l-a avut până nu demult este o amintire. Cândva provocatoare şi mereu pusă pe flirt, Megan i-a surprins pe criticii de modă cu o rochie diafană, de un roz pal, mulată pe corp. Rochia fără umeri semnată Dolce & Gabanna îi evidenţiază silueta impecabilă – de reţinut că Megan a născut de curând, chiar dacă semnele sarcinii nu sunt deloc vizibile, ea fiind în formă maximă şi de această dată.
Pe locul trei în topul nostru se situează o altă tânără mămică, talentata Kate Hudson, care a ieşit puţin din tipare, ea condimentând tendinţa generală de pe covorul roşu. Chiar dacă nu a ales o rochie nude ca celelate colege de breaslă, talentata actriţă a impresionat cu rochia Alexander McQueen. Stilul glam-rock o prinde de minune, iar gulerul din paiete aurii aplicate şi decolteul generos au scos-o din anonimat pe actriţă destul de cuminte în mod normal când vine vorba de stil.
Ultima, dar nu cea din urmă, Heidi Klum a ales o rochie care, cu toate că nu uimişte printr-o construcţie extraordinară, pur şi simplu îi avantajează corpul de top-model. Ţinuta albă înfrumuseţată cu aplicaţii din cristale, umărul gol, crăpătura a la Angelina Jolie şi accesoriile strălucitoare au completat perfect coafura old Hollywood glam, Heidi punctând încă o dată o apariţie de milioane la un eveniment monden.
Cu toate ca nu a fost surprinsă pe covorul roşu, ci la petrecerea de după decernarea Globurilor, nici Miranda Kerr nu a dezamăgit, criticii considerând-o ilegal de sexy pe frumoasa originară din Australia, care a uimit cu o rochie bordeaux diafană şi extrem de decupată.
 



Sofia Vergara a făcut furori cu silueta ei de sirenă la Globurile de Aur, dar şi-a şocat fanii cu ce a mâncat înainte de eveniment
Sofia Vergara şi silueta ei voluptoasă sunt visul oricărui bărbat şi invidia oricărei femei. Fanele ei vor fi de două ori mai geloase atunci când vor afla că superba brunetă nu face cine ştie ce eforturi pentru a-şi menţine silueta. Dimpotrivă. Starul din "Modern Family" a postat sâmbătă pe reţeaua de socializare Who Say o imagine în care se înfrupta cu poftă nu din una, ci din trei farfurii cu tort, toate aşezate în faţa ei. Voluptoasa columbiană pare să se bucure la maximum de fiecare îmbucătură din deliciosul desert, în pofida faptului că era în ajunul mult-aşteptatei gale de decernare a premiilor Globurile de Aur, unde era nominalizata. Sofia este renumită, de altfel, pentru apetitul ei uriaş, fiul ei Manolo postând anul trecut un filmuleţ în care celebra lui mamă mănâncă pe nerăsuflate o farfurie cu mâncare. Ceea ce ne face să declarăm că nu există dreptate în lume e faptul că după ce consumă aceste cantităţi impresionante de mâncare silueta ei nu are deloc de suferit. Sofia a fost una dintre cele mai sexy apariţii la Globurile de Aur, purtând o rochie neagră, de tip sirenă, cu paiete aplicate, creaţia designerului filipinez Michael Cinco.

Helen Mirren, apariţie fabuloasă pe covorul roşu al Globurilor de Aur. Actriţa de 67 de ani a uimit cu o siluetă impecabilă
Uită-le pe Jennifer Lopez, Eva Longoria, Megan Fox sau Heidi Klum! Cea care merită cu adevărat toate laudele pentru o apariţie de milioane la cea de-a 70-a gala a Globurilor de Aur este Helen Mirren. În vârstă de 67 de ani, deţinătoarea premiului Oscar pentru Cea mai Bună Actriţă a anului 2007 a fost nominalizată la această ediţie a Globurilor pentru rolul extraordinar pe care îl face în pelicula Hitchcock. Pe lângă talentul evident, experienţa de necontestat şi o atitudine de divă autentică, Helen a uimit în această dimineaţă şi cu o ţinută fabuloasă. Mirren a purtat o rochie neagră, lungă, cu mâneci, semnată de Badgley Mischka. Broderia în nuanţe metalice şi aplicaţiile din paiete aurii îi subliniază perfect formele şi creează o iluzie optică ideală potrivit căreia Hellen arată mai bine acum decât arăta în tinereţe. Frumoasa ţinută a fost accesorizată cu un clutch auriu, cercei de tip candelabru negru cu auriu şi un inel supradimensional tot din aur. Cu un machiaj natural, care îi acentuează ochii superbi şi bucle rebele, vedeta în vârstă de 67 de ani a impresionat pur şi simplu audienţa. Tu ce zici? Merită laudele?
 Actriele de 40+, infinit mai sexy decât colegele lor mai tinere, la Globurile de Aur 2013. Vezi ţinutele incredibile cu care au impresionat
Luni dimineaţa, în Los Angeles, a avut loc cea de-a 70-a gala a Globurilor de Aur, competiţie considerată adesea mai importantă decât însuşi Oscarul. Seara de aur pentru Hollywood a fost marcată de ţinute extraordinare, şi de data aceasta marile actriţe trecute de prima tinereţe demonstrând că stilul vine odată cu experienţa. Neaşteptat sau nu, însă pe covorul roşu al celei de-a 70-a gale a Globurilor de Aur, nu tinerele speranţe ale actoriei au uimit la capitolul stil vestimentar, ci divele de 40+, care au răpit pur şi simplu atenţia celor din jur şi, bineînţeles, bliţurile fotografilor. Julianne Moore, Salma Hayek, Nicole Kidman şi Catherine Zeta Jones, au demonstrat nu numai că le depăşesc în experienţa pe debutantele de la Hollywood, ci şi la capitolul formă fizică şi stil.
În vârstă de 52 de ani, Julianne Moore a optat pentru o ţinută Tom Ford în alb şi negru cu model asimetric pe care a accesorizat-o cu o pereche de cercei candelabru preţioşi, un clutch negru şi brăţări de aur. Cu părul prins într-un coc elegant şi un machiaj classy, vedeta a arătat de-a dreptul spectaculos.
Nici Salma Hayek, actriţa originară din Mexic, în vârstă de 46 de ani, nu s-a lăsat mai prejos. Îmbrăcată într-o rochie neagră strălucitoare de tip sirenă, frumuseţea latino ca brandul Gucci îi poate pune cel mai bine în evidenţă formele apetisante. În încercarea de a condimenta puţin ţinuta, ea a accesorizat-o cu cercei turcoaz şi un machiaj glam.
Reprezentând cu mândrie Australia, Nicole Kidman, în vârstă de 45 de ani, a ales o rochie excentrică semnată de casa Alexander McQueen. În partea superioară, ţinuta ar fi putut fi asemănată cu un body sexy care lăsa la vedere talia de viespe a superbei roşcate, ea fiind totodată accesorizată cu ţinte. Look-ul glam rock a fost echilibrat de o coafură simplă, Nicole optând pentru bucle lejere.
Ultima, dar nu cea din urma, Catherine Zeta Jones a păşit pe scenă într-o rochie vaporoasă, strălucitoare, care aminteşte de frumuseţea clasică a Hollywood-ului. În vârstă de 46 de ani, frumoasă galeză a demonstrat că indiferent de probleme de sănătate cu care se confruntă, îşi păstrează look-ul impecabil de parcă ar avea din nou 20 de ani.

Jennifer Lopez, apariţie ultra sexy la Globurile de Aur, într-o rochie nude, decoltată
Jennifer Lopez a bifat încă o apariţie de neuitat la Globurile de Aur. Diva latino a venit la eveniment însoţită de iubitul său, Casper Smart, semn că relaţia lor este din ce în ce mai serioasă. Jennifer Lopez şi-a pus formele armonioase în valoare cu o rochie nude, din dantelă, Zuhair Murad, cu trenă şi cu broderii superbe. Artista şi-a completat ţinuta cu pantofi Christian Louboutin, clutch Jimmy Choo şi bijuterii Le Vian.

Momentul Angelina de la Premiile Oscar 2012, depăşit! Eva Longoria, cea mai provocatoare apariţie a serii la Globurile de Aur
Eva Longoria a făcut uitat momentul de la Oscarurile de anul trecut, când Angelina Jolie şi-a arătat obsesiv piciorul în rochia sa neagră cu şliţ adânc.  Eva Longoria a reuşit să intre în topul celor mai bine îmbrăcate vedete de la Golden Globes 2013 şi, cu siguranţă, conduce în clasamentul celor mai sexy apariţii. Actriţa şi-a pus în valoare picioarele perfecte cu o rochie neagră cu şliţ adânc Emilio Pucci. Ca şi cum şliţul adânc nu era suficient, rochia extrem de provocatoare are şi spatele gol şi un decolteu uriaş. Eva şi-a completat ţinuta cu pantofi Charlotte Olympia şi cercei Martin Katz.

Cele mai tari glume de la Globurile de Aur: ce vedete au ieşit şifonate
Fără actorul Ricky Gervais în calitate de prezentator, vedetele au stat mai liniştite în acest an la Globurile de Aur. Nu au mai fost glume răutăcioase care să le ţină pe marginea scaunelor. Prezentatoarele Tina Fey şi Amy Poehler, actriţe de comedie, au fost mai blânde cu starurile, însă au avut şi ele momentele lor de "răutate". Publicul american a fost cucerit de modul în care Tina Fey şi Amy Poehler au găzduit Globurile de Aur în 2013, cel puţin aşa relatează presa de peste Ocean. Iată cele mai bune glume făcute pe seama vedetelor de către cele două actriţe.
"Kathryn Bigelow a fost nominalizată în această seară. Nu am dat foarte multă atenţie controverselor create de filmul Zero Dark Thirty, însă când vine vorba de tortură am încredere în femeia care a petrecut 3 ani măritată cu James Cameron"
"Anne Hathaway ai avut o interpretare minunată în Les Miserables.  Nu am mai văzut pe nimeni care să fie atât de singur şi abandonat de când ai prezentat Oscarurile alături de James Franco"
"Quentin Tarantino este prezent în această seară, este starul coşmarurilor mele sexuale."
"Meryl Streep nu este în această seară prezentă. Este răcită şi joacă foarte bine acest rol"
"E.T. era de fapt Daniel Day-Lewis în tinereţe. Fă gestul cu degetul" ( Daniel Day-Lewis mimează de la masă scenă cu "E.T. phone home")
După discursul lui Bill Clinton: "Acela este soţul lui Hillary Clinton!"
"Noapte bună. Noi două ne ducem acum acasă cu Jodie Foster!" - aluzie la faptul că Jodie Foster s-a declarat lesbiană.

Jodie Foster: actriţa şi-a anunţat retragerea pe scena Globurilor de Aur, discursul emoţionant care a lăsat în lacrimi vedetele de la Hollywood
Jodie Foster a ţinut un discurs lung şi impresionat la Globurile de Aur 2013. Acriţa de 50 de ani, care a primit premiul Cecil B. Demille pentru întreaga carieră, a dat de înţeles că vrea să se retragă din lumea filmului. Discursul lui Jodie Foster a fost unul dintre cele mai controversate momente la Gala Globurilor de Aur din acest an. După ce a primit premiul din mâinile lui George Clooney, actriţa a ţinut un discurs care a emoţionat vedetele de la Hollywood. Jodie Foster a urcat pe scenă în aplauzele tuturor celor şi a ţinut un discurs lung, în care a vorbit despre cariera ei, dar a făcut şi aluzii la orientarea ei sexuala. "Am 50 de ani. Trebuie să fac asta şi fără rochie, dar poate mai încolo. 46 de ani în industria asta de film e enorm. Azi mă simt ca prinţesa balului. Toţi cei de aici sunt ca nişte părinţi pentru mine, m-au susţinut mereu. Împart cele mai frumoase amintiri cu toţi cei cu care am lucrat." Apoi, a urmat un moment confuz, despre care presa americană spune că ar fi o dezvăluire în legătură cu orientare ei sexuală, aceasta fiind lesbiană. "Sunt pregătită să spun ceva ce va şoca...sunt singură. Glumesc, ştiţi la ce mă refer. Nu va fi nici o confesiune, pentru că asta am făcut-o în urmă cu mulţi ani. Însă, acum, mi se spune că fiecare celebritate trebuie să ofere detalii intime despre vieţile lor. Poate o să fiţi surprinşi, dar nu eu sunt Honey Boo Boo." În timpul discursului, actriţei i-au dat lacrimi, iar momentul i-a făcut pe mulţi din sală să plângă. Actriţa dat de înţeles că e gata să se retragă, spunând că nu va mai reveni pe nici o scenă. "Poate că în viitor, oamenii îşi vor aminti cât de frumos e dreptul la intimitate. Am oferit absolut tot ce am avut de oferit, de când aveam 3 ani. Cred că ajunge acum". Declaraţia actriţei a făcut înconjurul internetului, în timp ce actriţa ţinea discursul, fanii chiar au actualizat pagina acesteia pe Wikipedia, scriind că vedeta se retrage din lumea filmului.  Totuşi, cei de la Huffington Post susţin că Jodie Foster a negat acest zvon, după ce în culise, i-a spus unui ziarist de la L.A. Times că nu e adevărat. "Nu m-aş putea opri niciodată din jucat."

Anne Hathaway: visul vieţii ei a devenit realitate, actriţa a luat Globul de Aur cu rolul pentru care s-a înfometat timp de 13 zile
Sacrificiile ei s-au dovedit a nu fi în zadar. I Dreamed a Dream, faimosul cântec pe care îl interpretează în Mizerabilii i se potriveşte de minune. Anne Hathaway a câştigat Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă în rol secundar cu rolul lui Fantine din Mizerabilii. Pentru această categorie, Anne Hathaway s-a luptat pentru râvnitul premiu cu Amy Adams - The Master, Sally Field - Lincoln, Helen Hunt - The Sessions şi Nicole Kidman - The Paperboy. În ultimul deceniu, de când a debutat în The Princess Diaries, Anne a devenit cunoscută cu rolurile din "The Devil Wears Prada" "The Dark Knight Rises" şi "Love and Other Drugs." Aceasta este a treia nominalizare la Globurile de Aur pentru Hathaway, după cele din "Rachel Getting Married" şi "Love and Other Drugs." La 30 de ani actriţa a câştigat primul ei Glob de Aur din carieră cu rolul din Mizerabilii. S-a înfometat timp de 13 zile, s-a ras în cap şi a dat totul pentru o interpretare memorabilă în musicalul regizat de Tom Hooper, Mizerabilii, care va putea fi văzut din luna ianuarie şi în cinematografele din Romania. Anne Hathaway a fost extrem de emoţionată pe scenă: "O, Doamne, este real. Mulţumesc că sunt în această camera şi celor care mi-au schimbat viaţa. Mulţumesc pentru acest Glob pe care îl voi folosi ca să scap de îndoieli, dar le multumesc şi colegelor mele care au fost nominalizate". Actriţa i-a mulţumit în special lui Sally Field, un model pentru ea. "O să scurtez, îi mulţumesc mamei mele, celor care au făcut acest film şi distribuţiei din Les Miserables, care sunt foarte talentaţi. Hugh, ai fost genial, te iubesc. Tom Hooper, ai plâns alături de mine pe platou când plângeam şi eu." Actriţa americană a povestit neîncetat în ultimele luni cum acest rol, al unei muncitoare sărace ce ajunge prostituată pentru a-şi întreţine fiica,  i-a schimbat viaţa. "Am avut la dispoziţie doar trei săptămâni pentru a filma ultimele scene din film şi trebuia să par extrem de slabă. Pentru a reuşi, a trebuit pur şi simplu să nu mai mănânc timp de 13 zile", a mărturisit vedeta pentru The Hollywood Reporter. De altfel, înainte de a începe filmările la Les Miserables, Anne Hathaway a ţinut un regim de-a dreptul draconic, alimentaţia ei fiind compusă doar din două mere şi un amestec de proteine pe zi. "Nu regret însă nimic, pentru că mi-am dorit foarte mult acest rol", a adăugat actriţa. Seara i-a fost umbrită însă de o glumă răutăcioasă la adresa sa făcută de Sasha Baron Cohen. Actorul din Borat şi Dictatorul a glumit făcând o referire la momentul în care actriţa a fost fotografiată fără lenjerie intimă în timp ce coboră din maşină la una din premierele filmului Mizerabilii." Am tras suficient cortina la Hollywood şi nu mă refer aici la poza pe sub fusta lui Anne Hathaway". Actriţa a trecut cu graţie peste moment, zâmbind sfielnic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates