Social Icons

miercuri, 30 ianuarie 2013

Învaţă cum să-ţi faci singură acasă manichiura cu perle de caviar – cel mai hot trend al sezonului!



Caviarul a fost mereu o expresie a luxului şi a exorbitanţei în lumea culinară. Această delicatesă s-a mutat acum pe unghiile fashionistelor din întreaga lume, datorită ojei Ciaté. Descoperă cum îţi poţi face singură Caviar Manicure, cel mai stylish tip de manichiură a anului.  
Este suficient să dai un simplu Google search pentru a înţelege de ce “caviar manicure”, tipul de manichiură propus de brandul britanic Ciaté, se bucură de atât de mult success în rândul femeilor.
Există peste 2,6 milioane de pagini care vorbesc despre acest model de manichiură, iar tutorialul video creat de fondatoarea şi directorul de creaţie al Ciaté, Charlotte Knight, are aproape 1 milion de vizualizări.
Totul a început atunci când Charlotte, stilist de unghii al vedetelor, a creat această manichiură pentru o şedinţă foto. Succesul de care s-a bucurat manichiura tridimensională a determinat-o să creeze lacurile de unghii în serie, punând astfel bazele brandului Ciaté.
Dacă îţi surâde ideea manichiurii cu perle de caviar, poţi descoperi în filmuleţul de mai jos cum se realizează, pas cu pas.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates