Social Icons

luni, 21 ianuarie 2013

Cum să arăţi bine fără machiaj



Un lucru e clar: machiajul te poate schimba complet! Dar asta nu înseamnă că pentru a arăta bine trebuie să-ţi aplici zilnic pe faţă un strat generos de fond de ten, un anticearcăn sau o pudră. Uite 5 sfaturi care te vor ajuta să arăţi bine fără machiaj!
1. Îngrijirea tenului
Să începem cu începutul. Dacă vrei un ten impecabil, trebuie să îl îngrijeşti. Nu uita niciodată să te demachiezi (da, chiar şi în zilele în care nu foloseşti farduri) şi să îţi hidratezi tenul cu o cremă potrivită tipului tău de piele. Doar aşa te poţi bucura de un ten fresh şi luminos.
2. Detaliile
Un truc care te ajută să fii frumoasă este să îţi pui în evidenţă calităţile. Dacă ai nişte sprâncene frumos conturate, asigură-te că mergi la pensat atunci când este necesar. Nu uita nici de epilarea mustăţii. Ca să nu depinzi de programarea la cosmetică, îţi poţi cumpără puţină ceară pe care să o aplici cu un beţigaş subţire. E mereu la îndemână, chiar şi la miezul nopţii!
3.  Zâmbetul
Un zâmbet frumos poate face pe oricine să arate bine! Chiar dacă nu ai o dantură perfectă, se vede atunci când o îngrijeşti. Nu rata vizitele regulate la dentist, iar dacă este cazul, programează-te la un detartraj sau chiar la o albire de dinţi. Vei fi uimită de cât de mult îţi pot schimba dinţii întregul aspect al feţei.
4. Tunsoarea potrivită
O tunsoare potrivită îţi scoate în evidenţă trăsăturile, aşa că nu vei mai avea nevoie de machiaj pentru a le valorifica. Alege o coafură care să nu necesite ore întregi de aranjare şi obişnuieşte-te să foloseşti măcar o dată pe săptămână o mască potrivită tipului tău de păr. Un păr sănătos şi strălucitor atrage atenţia atât de mult, încât nu îşi va da nimeni seama că nu porţi machiaj.
5. Alimentaţia
Pentru că tenul tău să arate bine, trebuie să  iei în primul rând măsuri din interior. O alimentaţie corectă te ajută nu doar să îţi menţii greutate, ci şi să ai un ten luminos. Pentru rezultate imediate, poţi ţine o dată sau de două ori pe an câte o cură de detoxifiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates