Social Icons

vineri, 4 ianuarie 2013

Sprâncene perfecte în trei paşi. Învaţă cum să obţii sprâncene ca ale modelelor de pe catwalk



Forma şi dimensiunea sprâncenelor îţi influenţează expresia feţei şi o formă nouă a acestora poate duce la o schimbare radicală. De aceea, este important să acorzi atenţie felului în care îţi aranjezi sprâncenele. În acest sezon. sprâncenele groase, bine definite au fost vedete pe catwalk, iar printre vedetele care le poartă cu mândrie se numără Emma Watson, Jennifer Connely sau Cara Delevingne.
Dacă eşti posesoarea unor sprâncene deschise la culoare, rare şi nu foarte bine definite, poţi obţine acea intensitate a privirii pe care o dau sprâncenele dese foarte simplu. Ai nevoie de un piaptăn mic sau o periuţă curată de mascara, o forfecuţă, creion pentru contur şi un strop de mascara.
1) Începe prin a-ţi pieptăna sprâncenele în direcţia de creştere, după forma pe care o doreşti, cu ajutorul unui piaptăn special sau a unei periuţe de mascara curăţată în prealabil, apoi, folosindu-te de vârful unei forfecuţe de unghii, aranjează-le cu atenţie.
2) Pasul doi presupune să-ţi pudrezi uşor sprâncenele pentru a le pregăti pentru conturare. Pudra te ajută să eviţi excesul de creion pentru contur. Culoarea creionului trebuie să fie cu o nuanţă mai închisă decât nuanţa naturală a sprâncenelor tale. Este recomandat să-ţi conturezi sprâncenele într-o singură direcţie, cu mişcări uşoare, începând de la baza nasului. 
3) Pentru a fixa culoarea şi a evita ca aceasta să se întindă, aplică puţin gel pentru sprâncene sau puţină mascara pe sprâncene, folosindu-te de o periuţă moale.
Trebuie să mai ştii că pentru sprâncene conturate puternic ai nevoie de un machiaj natural al ochilor şi de o coafură simplă. Poţi pune accentul pe buze, alegând un ruj într-o nuanţă puternică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
 
Blogger Templates